logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jarní průmyslové veletrhy v Praze zaujmou svou rozmanitostí

Na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech proběhne v termínu od 21. do 23. dubna Soubor jarních průmyslových veletrhů.

Představí se vystavovatelé z různých průmyslových oborů, připraven je také poutavý a zajímavý doprovodný program, v rámci kterého budou mimo jiné k vidění nejmodernější 3D technologie. Pořadatel se též aktivně zapojil do celoroční kampaně s názvem „2015 Rok průmyslu a technického vzdělávání“, kterou vyhlásil Svaz průmyslu a dopravy ČR.

Generálním partnerem skupina ČEZ a partnerem ÚJV ŘEŽ

V rámci souboru se bude konat i veletrh zaměřený na výrobu a rozvod elektrické energie – FOR ENERGO, jehož generálním partnerem se stala skupina ČEZ, nejvýznamnější energetická společnost v České republice, které také patří první příčka ve střední a východní Evropě, a to jak z hlediska instalovaného výkonu, tak i dle počtu zákazníků. Návštěvníci mají možnost navštívit zákaznické centrum společnosti ČEZ a na venkovní ploše si prohlédnout mobilní dobíjecí stanici a elektromobily.
Dalším partnerem veletrhu je společnost ÚJV Řež, která se jak v České republice, tak i v rámci mezinárodních kontraktů zaměřuje na inženýrskou, projekční, analytickou a vědeckou podporu při provozu i nové výstavbě klasických a jaderných energetických zařízení. V rámci doprovodného programu si společnost připravila seminář na téma „SUSEN – příležitost pro průmysl“, který proběhne ve čtvrtek 23.4. od 13:30 hod. v konferenčím sále 3.

Výstava 3D EXPO

Poprvé se v Letňanech uskuteční výstava 3D EXPO a konference o využití osobních 3D tiskáren. Organizátoři očekávají velký zájem odborné veřejnosti i fanoušků 3D technologií. Konference se zaměří na řešení praktických problémů při tisku, ukáže současné možnosti co do materiálů i softwarového vybavení. Porovnání vlastností nejběžnějších typů tiskáren ukáže netradiční soutěž „Souboj 3D tiskáren“. Návštěvníci během jednoho dne budou moci sledovat, jak si s jednotným zadáním vytisknout konkrétní 3D předmět poradí přední výrobci těchto strojů. Přehlídka může pomoci zájemcům v rozhodování, kterou 3D tiskárnu si pořídit. Veletrhu se zúčastní řada zajímavých firem 3D technologií působící v ČR, např. společnost MCAE, 3D Johny, 3D ninja, 3Dwiser, ABC3D, End-Less, Fillamentum, Futur3D, JRC Czech, NC Computers, Part2Print a další.

Bližší informace včetně přihlášek na jednotlivé veletrhy.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.