logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Termostatické baterie od FRISONE

Moderní a přitažlivý design se silným estetickým dojmem je navržený tak, aby vyhovoval každému prostředí s pečlivým důrazem na detail a funkčnost.

Transparentnost je princip, na kterém byla založena naše obchodní filozofie, která nás charakterizuje při činnostech a výrobě vodovodních baterií FRISONE, které jsou 100% navrhovány a vyráběny v Itálii, ve výrobním závodě v Borgomanero. Naše výrobní procesy jsou bez jakýchkoliv látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví spotřebitelů a plně v souladu s evropskou legislativou.

Nabízíme rychlé zpracování objednávek, možnost úpravy některých produktů, respekt k životnímu prostředí a stejně tak věnujeme pečlivou pozornost lidským zdrojům. Tyto a mnoho dalších faktorů dělají z FRISONE seriózního a spolehlivého partnera.

Od roku 1998 jsme přijali certifikovaný systém řízení jakosti kvality podle ISO 9001. Zavedli jsme přísné kontroly v každém jednotlivém výrobním procesu, což zajišťuje, že si celá produkce udržuje vysoký standard kvality. Kombinace stanovených pravidel a pozornost k detailu, umožňuje vytvoření výrobků spolehlivé a vysoké úrovně.

Vodovodní baterie pro umyvadla, bidety, vany nebo sprchové kouty od FRISONE.

Termostatické směšovací baterie připravující vodu pro lázeň mají dvě výhody díky přítomnosti termostatického regulačního prvku a omezovače průtoku. Termostatický regulační prvek umožňuje udržovat konstantní teplotu výstupní vody plně automatickým způsobem, který řídí a reguluje teplotu, aniž by kolísal tlak a ohrožovalo to vaše chvíle pohody.
Omezovač průtoku zajišťuje dokonalou funkčnost termostatické baterie, která pracuje dokonale a zaručuje jasný a konstantní proud vody při jakékoliv teplotě, bez ohledu na provozní tlak v systému.

Koupelnové baterie FRISONE
Koupelnové baterie FRISONE

Vodovodní baterie pro kuchyně FRISONE - praktičnost a elegance

Kuchyňské vodovodní baterie jsou tou nejlepší kombinací designu, funkčnosti, inovativních linií a zároveň tradičního originálu. Harmonie a čistota, to jsou hlavní rysy kuchyňských pákových baterií od FRISONE. Celá řada příslušenství pro vybavení kuchyní se skládá z výrobků schopných se dokonale integrovat do různých typů prostředí. Spojuje je estetické hledisko, vysoká úroveň praktičnosti i funkčnosti a to především v oblasti úspor energie.

Kuchyňské baterie FRISONE
Kuchyňské baterie FRISONE

IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.