logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Evropští odborníci na energetiku se setkají na veletrhu FOR ENERGO

Aktuální novinky a trendy z oblasti energetiky, elektrotechniky, elektroniky a automatizace představí specializovaný veletrh FOR ENERGO.

Reklama

Ten proběhne 18. až 20. listopadu 2014 v areálu PVA EXPO PRAHA. Novinkou letošního ročníku je pořádání ENERGO SUMMITU, na kterém vystoupí přední odborníci ze střední Evropy a České republiky. Summit se koná první den veletrhu v úterý 18. listopadu 2014. Doprovodný program nabídne posluchačům přednášky na atraktivní témata, jako např. moderní technologie v městské dopravě. Generálním partnerem veletrhu i summitu je SKUPINA ČEZ.

Mezinárodní veletrh FOR ENERGO je jedinou akcí svého druhu v regionu. Záštitu akci udělilo Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR a Ministerstvo životního prostředí ČR. „Oproti minulému ročníku zaměřenému úzce na výrobu a rozvody energie, jsme se rozhodli dát více prostoru aktuálnímu dění v energetice a dalších příbuzných oborech. Nová koncepce veletrhu láká ještě širší okruh vystavovatelů než dříve a věřím, že osloví také veřejnost. Další novinkou je ENERGO SUMMIT, nejvýznamnější bod našeho doprovodného programu a také vrcholná událost v oboru, která od samého začátku přitahuje mnohé odborníky“ říká Vanda Yousifová, ředitelka obchodního týmu průmyslových veletrhů. Význam akce vyzdvihl také eurokomisař pro digitální ekonomiku a společnost Günther Oettinger, který řekl: „Obnovitelné zdroje energie, energetická účinnost a rozvoj energetických technologií jsou hlavními tématy současné evropské energetické politiky. Je mi proto potěšením převzít záštitu nad letošním Energo Summitem.“

Program ENERGO SUMMITu je rozdělen do čtyř tematických bloků: Budoucnost využití obnovitelných zdrojů energií, dále Nové energetické zdroje mimo technologie obnovitelných zdrojů, Elektromobilita a Trendy světové energetiky a její dopad na ČR. O této aktuální problematice budou na summitu hovořit přední odborníci české i mezinárodní energetiky, jako například Joanna Mackowiak Pandera (Agora Energiewende Německo), Vladimír Sochor (společnost SEVEn), Stanislav Hes (společnost ČEZ) a další. Trendy v elektromobilitě představí zástupci ČEZ a MyEnergy (Slovenská republika).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.