logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lineární průmyslová LED svítidla - propojení pomocí rychlospojek

Průmyslová lineární LED svítidla, opatřená systémem kabelových rychlospojek a umožňující vzájemné propojení svítidel, jsou žhavou novinkou v oblasti průmyslového LED osvětlení značky Best-LED.

Reklama

Lineární LED svítidla jsou díky svým parametrům vhodná především pro osvětlení prodejních, skladovacích nebo výrobních prostorů, kde může být kladem důraz na zvýšenou odolnost svítidel. Pro svou praktičnost, univerzálnost použití a snadnou instalaci jsou nejčastější náhradou zářivkových těles.

Hlavní předností lineárních LED svítidel Best-LED je možnost propojení jednotlivých svítidel mezi sebou. Pomocí předinstalovaných kabelových rychlospojek je možné spojit až 40 kusů svítidel v řadě, jednoduchým zapojením vstupního a výstupního konektoru, bez nutnosti použití nářadí. Délka vstupního a výstupního kabelu svítidla je 50 cm v provedení 5x1,5mm2. Svítidla jsou vyrobena z kvalitního a barevně stálého plastu a nejen po designové stránce jsou velmi vydařená. Není se tedy třeba obávat umístění svítidel do obchodních prostorů, kde budou svítidla působit velmi nenápadně a při bližším zkoumání naopak zaujmou svým moderním vzhledem.

Lineární svítidla značky Best-LED dodává společnost Neo-Neon CZ s.r.o. ve variantě 120 cm s příkonem 50 W a 150 cm s příkonem 60 W. Krytí svítidel je na úrovni třídy IP67 a jsou tak vhodná i do prostorů, kde je zvýšená prašnost nebo se předpokládá styk svítidla s vodou. Světelné parametry LED svítidel jsou na skvělé úrovni a při spotřebě 50 W je světelný tok svítidla 5000 lm. U svítidla 150 cm je hodnota svítivosti 5800 lm. Obě varianty lineárního svítidla jsou dodávány v provedení studená bílá - teplota barvy vyzařovaného světla je tedy v rozmezí 5000 - 5500 K.

Lineární LED svítidla Best-LEDLineární LED svítidla Best-LED

Samozřejmostí je závěsný systém, který je součástí balení a umožňuje svítidlo zavěsit na závěsná lanka. Svítidlo je také možné ukotvit na pevný podklad pomocí přiložených montážních adaptérů. V doplňkové nabídce nechybějí ani nouzové moduly, které zajistí napájení svítidla po dobu minimálně 60 minut pro případ, že dojde k výpadku napájení ze sítě.

Pokud byste se rádi o tomto novém produktu dozvěděli více, neváhejte nás kontaktovat nebo nás rovnou navštivte v našem Showroomu v Chrášťanech u Prahy. Více informací o svítidlech získáte také na www.led-house.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.