logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dálkové odečty vodoměrů pomocí KAMSTRUP READy Suite

KAMSTRUP READy Suite je jedinečné řešení, využívající bezdrátový M-Bus, pro snadné a rychlé odečty inteligentních vodoměrů Kamstrup.

S chytrým telefonem s OS Android, konvertorem a programovým vybavením Vašeho počítače, můžete odečítat vodoměry z auta nebo při pěší pochůzce.
Odečet je automatický, bez potřeby sledovat přesnou trasu anebo rozmístění jednotlivých vodoměrů.

S využitím aplikace Google Maps jsou vodoměry, po zadání adres nebo souřadnic jednotlivých odběrných míst, automaticky zobrazeny na mapě Vašeho chytrého telefonu. Při projíždění obytnou zónou Vám chytrý telefon ukazuje jednotlivé vodoměry, jejich umístění a statistiku odečtů.

READy Suite sestává ze dvou programových aplikací (READy Manager a READy App) a HW jednotky (READy konvertor). Je určen pro dálkový odečet 1 až 10.000 vodoměrů. Využívá bezdrátovou komunikaci na frekvenci 868 MHz, pro zajištění ochrany osobních údajů je komunikace šifrovaná, a dává zákazníkům a správcům vodovodní sítě možnost odečtu spotřeb instalovaných vodoměrů. Společně s těmito údaji nabízí vodoměry i další stavová hlášení jako jsou sledování netěsností, překročení nominálního průtoku, monitoring obráceného průtoku popř. zavzdušnění potrubí. KAMSTRUP READy Suite nabízí přehledný způsob pro průběžné a analytické zpracování těchto dat, díky kterým lze obratem odhalit případné poruchy a nedostatky v distribuční síti a jejich včasným odstraněním tak zamezit značným finančním ztrátám.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.