logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborníci budou řešit problematiku bakterií a jejich rezistence

Žhavou problematiku bakterií a jejich rezistence, především v nemocničním prostředí, budou 10. června v Brně řešit přední odborníci na tuto problematiku.

Seminář Bakterie a rezistence chce vedle současné situace v této oblasti seznámit lékaře a management nemocnic s novými možnostmi řešení.

Na semináři vystoupí například MUDr. Markéta Hanslianová z Antibiotického střediska FN v Brně a MUDr. Pavla Paterová z Antibiotického střediska FN v Hradci Králové. Obě lékařky se budou zabývat problematikou bakterií a jejich rezistencí na antibiotika.

Ve druhé části semináře pak bude hostem profesor Dimitar Radenkovski, generální ředitel a předseda představenstva nemocnice Pirogov v bulharské Sofii. Ten představí možnosti řešení rizika bakterií na operačních sálech. Ekonomické aspekty boje proti bakteriím v nemocnicích a nové možnosti obrany proti bakteriím na operačních sálech pomocí unikátní technologie AntiBakteriálního skla® pak představí Tomáš Riese ze společnosti AGC Flat Glass Czech.


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.