logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový ceník Čerpací techniky pro rok 2014

Nový ceník rozšiřuje svůj sortiment a představuje mnoho nových výrobků. Hlavní nové produkty zařazené v ceníku jsou například frekvenční měniče řady ADAC a MCE/P, MCE/C s odpovídajícím příslušenstvím.

Ceník Čerpací techniky 2014

Řada ADAC a MCE představuje novou generaci inverterů, vynikajících pro jejich spolehlivý a robustní design, snadné použití a jednoduchou instalaci a ovládání.

Dále sortiment elektronických oběhových čerpadel EVOSTA, EVOTRON a EVOPLUS. Tato řada elektronických čerpadel, díky nejmodernější technologii zajišťuje optimální účinnost ve všech aplikacích pro vytápění, klimatizace a chladicí systémy.

Nová řada tlakových stanic s MCE/P invertery namontovaných na čerpadlech. Jsou k dispozici ve verzi se 2 a 3 vertikálními elektrickými čerpadly NKV 10/15/20 a KVCE 30/50/80/120.
Nový sortiment vertikálních odstředivých čerpadel NKV 32/45.
Nová řada drenážních čerpadel NOVA UP a systém pro využití pitné a dešťové vody NBB.

Dále obsahuje novou řadu převinovatelných ponorných TESLA motorů TR 6“.
Nový sortiment nadzemních plastových nádrží CV/CHL/CP/SSC pro předzásobení pitnou vodou nebo jiné použití a podzemní nádrže CHU/CU pro zadržování dešťové nebo odpadní vody.

Ceník je ke stažení na webových stránkách ve formátu PDF. Společnost IVAR CS si vyhrazuje právo na provedení všech nezbytných úprav v ceníku Čerpací techniky 2014 dle obchodních požadavků.

Tištěná verze ceníku bude k dispozici u našich obchodních zástupců začátkem května 2014.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.