logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Online poptávky stavebních materiálů na www.sci-data.cz

Stavební portál www.sci-data.cz je nejrozsáhlejším přehledem informací o stavebních materiálech a výrobcích v ČR. Stále aktuální data slouží projektantům, architektům i stavebním firmám.

Stavební portál www.sci-data.cz je nejrozsáhlejším přehledem informací o stavebních materiálech a výrobcích v České republice. Stále aktuální data slouží nejen projektantům, architektům, ale také stavebním firmám a jejich obchodním oddělením a sekcím přípravy pro rychlé a přesné sestavování a pro kontrolu rozpočtů. Jednotlivé položky obsahují příslušné rozměrové varianty, technické popisy s obrázky i s případnými výkresy.
Uživatelé systému pro řízení stavebních zakázek euroCALC 3 mají navíc možnost položky stahovat přímo do svých rozpočtů. SCI-Data.cz jsou využívána též studenty, samostatnými rozpočtáři a řadovými stavebníky pro rychlé zjišťování technických parametrů a dostupnosti stavebních materiálů.

Od počátku dubna 2014 je nově možné velmi rychle a jednoduše zaslat poptávky těchto stavebních výrobků a materiálů přímo jejich dodavatelům včetně příloh (projektové dokumentace atd.). Výhodou portálu www.sci-data.cz je koncentrace průběžně aktualizovaných stavebních informací od téměř 250 dodavatelů na jednom místě i uživatelsky přívětivé vyhledávání a poptávání stavebního sortimentu.

stavební portál www.sci-data.cz

Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.