logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kompletní nabídka čerpadel a armatur KSB na veletrhu Aqua-Therm 2014

Společnost KSB - PUMPY + ARMATURY se bude prezentovat energeticky úspornými čerpadly a armaturami z oblasti vytápění, čerpání čisté vody a odvádění odpadních vod. Těšíme se na vaši návštěvu a setkání s vámi v hale č. 4, stánek č. 464.

Reklama

Poskytneme vám odbornou podporu v oblasti nových inovovaných výrobků a seznámíme vás s kompletní nabídkou našich čerpadel a armatur z oblasti TZB, kterou můžete ocenit jak při plánování projektu pro stavbu rodinných domů, tak i při projektování větších komplexů jako jsou např. obchodní centra, nemocnice, hotely nebo i výrobní či průmyslové komplexy.

Novinkou v sortimentu TZB je naše nová generace oběhových čerpadel Calio, která kombinuje to nejlepší z obsáhlého know-how, intenzivního výzkumu a inovačních technologií. Dále vám představíme naše vysoce účinné nemagnetické elektromotory SuPremE, umožňující uživateli používat technologii, která splňuje i budoucí požadavky na energeticky efektivní pohony čerpadel. Chybět nebudou ani kalová čerpadla, např. Ama-Porter nebo AmaDS3 – čerpací stanice odpadní vody se separačním systémem pevných látek. Naše služby samozřejmě nekončí jen dodáním výrobku, ale poskytujeme i kompletní servis a náhradní díly.


Voda na Výstavišti TZB-info pro Aquatherm Praha 2014
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.