logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schell zvýšil během deseti let v Česku svůj obrat pětkrát

Německý výrobce armatur Schell si připomíná desetileté výročí působení v České republice, kdy jeho obchodní zastoupení vede Aleš Řezáč.

Centrála v německém Olpe slavila před pár měsíci „osmdesátiny“, a zhruba před dvaceti lety vstoupila také do Česka. „Během vývoje posledních let se německý Schell vyprofiloval na exportně orientovanou firmu,“ říká šéf českého zastoupení Aleš Řezáč a doplňuje detaily k působení na tuzemském trhu: „Schell během svého desetiletého aktivního působení v České republice zhruba zpětinásobil obrat a výrazně rozšířil síť obchodních partnerů. Svým sortimentem oslovuje naprostou většinu instalatérských a montážních firem v oblasti technického zařízení budov.“

Schell se v České republice řadí k předním dodavatelům špičkového materiálu „Made in Germany“. O jeho oblíbenosti a kvalitě svědčí také využití sanitárních systémů ve veřejných budovách, například knihovna Klementinum v Praze či fotbalový stadion Slavie Praha. „Jsme rádi, že také čeští projektanti a následně instalatéři pracují s kvalitními výrobky, které vydrží léta. Navíc tím snižují náklady na následné opravy při použití horšího materiálu nebo plagiátů,“ uzavírá Aleš Řezáč z obchodního zastoupení Schell pro Českou republiku.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.