Testo řešení pro potravinářský obor
Testo Vám pomůže při každodenní povinné péči s letitými zkušenostmi specialisty pro potravinářskou měřící techniku. Přístroje testo jsou plně kompatibilnípro HACCP – Hazard Analysis Critical Control Points. HACCP -
Směrnice HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) jsou pro kontrolu v potravinářství platné již mnoho let. HACCP je metoda pro managenent rizik, která slouží ke zlepšení sledování a bezpečnosti potravin. Nejčastější příčinou otrav jídlem je nedostatečné chlazení nebo zahřátí potravin.
Připraven pro HACCP – Hazard Analysis Critical Control Points
Měřící přístroje pro potravinářství od firmy Testo jsou určeny k tomu, aby přišly do styku s potravinami a jsou cetrifikovány podle HACCP-International a EN 13485. Kromě toho všechny záznamníky pro potravinářství Testo a rovněž systém monitorování dat testo Saveris odpovídají normě EN 12830 a mají certifikát TÜV Süd.
Více o měřících přístrojích Testo pro kontrolu a sledování potravinDigitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...