logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prodloužená 10letá záruka Viessmann - ojedinělá v ČR

Rozhodli jsme se pro unikátní záruční dobu, jelikož jsme si kvalitou našich výrobků jisti. Nabízíme 10 let na výměník tepla Inox-Radial pro kondenzační kotle do 150 kW, topná tělesa a podlahové vytápění.

Při výběru správného vytápění a kotle stojí člověk před velkým rozhodnutím. Ovlivňuje nás mnoho aspektů, jako jsou cena, vlastnosti, parametry či funkčnost. Co ale potřebujeme při jakémkoli větším nákupu nejvíce, je dobrý pocit z toho, že jsme investovali správně. K němu nám přispívá především záruční doba výrobku. Viessmann, německá společnost, která se zabývá výrobou tepelné techniky, přichází nyní s ojedinělou nabídkou, kterou jiný prodejce v Česku nenabízí.

„Rozhodli jsme se našim zákazníkům předložit unikátní záruční dobu, jelikož jsme si kvalitou našich výrobků jisti,“ říká vedoucí zastoupení Viessmann ČR Pavel Toman. „Chápeme, že koupě kotle není levnou záležitostí. Prodloužením záruky tak chceme zákazníky ujistit, že do vytápění Viessmann se nemusí bát investovat,“ dodává.

10 let na výměník tepla Inox-Radial pro kondenzační kotle do 150 kW, topná tělesa a podlahové vytápění.

Pro výměníky tepla Inox-Radial v kondenzačních kotlích až do 150 kW platí možnost desetileté záruky také na netěsnost způsobenou korozí. Nutnou podmínkou pro desetiletou záruku u topných těles je použití ve smyslu normy DIN 55 900.
Viessmann také nabízí 5 let komplexní záruky na nástěnné kondenzační kotle a tepelná čerpadla do 35 kW. K výhodám pětileté záruky na kondenzační kotle například patří připomenutí a dohodnutí termínu roční prohlídky přímo se zákazníkem, telefonická kontrola spokojenosti, hotline pro havárie v hlavní topné sezóně a mnoho dalších.

Při koupi nového kotle či topného zařízení bychom měli přemýšlet nejen nad jejich aktuálními cenami, ale také životností a provozními náklady. Díky prodloužené 10leté záruce si můžete být jistější, že se vaše investice vyplatí, a to hned na 10 let.

Prodloužená 10letá záruka Viessmann
Prodloužená 10letá záruka Viessmann

VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.