logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Členy Klastru Česká peleta jsou nově HAAS+SOHN Rukov s.r.o. a ETA Energy

Začátkem listopadu se novými členy Klastru Česká peleta staly dvě významné firmy z řad výrobců kotlů a krbů na spalování pelet, vítáme tedy mezi námi firmy HAAS+SOHN Rukov s.r.o. a ETA Energy.

Společně budeme moci ještě efektivněji podpořit rozvoj peletového odvětví.


Sídlo společnosti HAAS + SOHN Rukov

HAAS+SOHN Rukov s.r.o. vyrábějí interiérová kamna na spalování dřevěných pelet, a tak jsou na jejich výrobky kladeny ještě vyšší nároky než na kotle, které později stojí ve sklepech a kotelnách. Kamna jsou interiérový doplněk, s nímž budou zákazníci trávit svůj čas v obývaku, jídelně nebo na chatě. Firma spolupracuje s těmi nejlepšími designéry, kteří zvažují, jak zapojit do interiérů aspoň kousek živého plamene skrze prosklená dvířka kamen. Rumburská firma Rukov vyráběla kamna na severu Čech už od 50. let, v devadesátých letech se potom propojila s rakouskou Reischl GmbH a dnes jde o jednoho z největších výrobců českých kamen a krbových vložek.


Závod, kde se vyrábějí kotle ETA

Dalším novým členem Klastru je ETA Energy, slovenský distributor rakouských kotlů ETA, které patří mezi technologickou špičku mezi výrobci kotlů na spalování dřevěných pelet. Jejich motem je kvalita za každou cenu – věnují se technologickému vývoji kotlů na spalování dřeva i pelet. Žádná součástka těchto kotlů není řadová, všechny se vyrábějí podle konstrukčních plánů ETA a nakonec kontrolují a montují v podnikovém závodě.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.