logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost SCHELL podpoří budoucí řemeslníky

Německý výrobce výrobců armatur instalační techniky SCHELL je partnerem soutěže budoucích řemeslníků Řemeslo/Skill 2012, která se uskuteční ve dnech 17. – 21. září ve Vysokém Mýtě.

V druhé polovině září se náměstí ve Vysokém Mýtě promění v soutěžní staveniště. Ve dnech 17. – 21. září se zde uskuteční už druhý ročník mezinárodní soutěže středních odborných škol a učilišť Řemeslo/Skill. Své stavební, instalatérské a malířské dovednosti poměří žáci z Pardubicka, ale i Maďarska, Polska, Slovenska a Německa. „Instalatéři předvedou soutěžní práce na rozvodech vody a odpadu, při instalaci sanitárního zařízení, tedy WC, umyvadla a sprchového koutu a nezámrzného venkovního vodního ventilu“, říká Hynek Míka z občanského sdružení ERUDIO CZ, které soutěž ve spolupráci s městem, místní stavební průmyslovkou a Pardubickým krajem organizuje. Jedním z hlavních partnerů soutěže Řemeslo/Skill 2012 je respektovaný výrobce armatur instalační techniky, německá společnost SCHELL.

Nezámrzný zahradní ventil POLAR II od firmy Schell bude jedním z výrobků, s kterým budou soutěžící pracovat

Tradiční výrobce kvalitních armatur a dalších komponentů sanitárních systémů dodá mladým řemeslníkům své výrobky z domovské továrny v německém městečku Olpe. Naučit se pracovat hned od počátku s kvalitními materiály je pro budoucí instalatéry nenahraditelnou zkušeností. Díky firmě Schell si tak coby „školní pomůcku“ osahat kvalitativně špičkové výrobky z kvalitních materiálů a s moderním designem. „Školní pomůckou“ se rohové ventily, podomítkové armatury, splachovače a další výrobky firmy stanou doslova: Výrobky totiž následně zůstanou škole jako výukový materiál pro další žáky.

KONTAKT:
Ing. Aleš Řezáč
obchodní manažer ČR
Palliardiho 13, 669 02 Znojmo
tel.: + 420 602 754 712
e-mail: ales.rezac@schell.eu
www.schell.eu


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.