logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schell Inside - jedinečné řešení pro projektanty

V nepřehledném trhu zaplaveném výrobky nejrůznější kvality má velký potenciál zaujmout projektanty promyšlený komplexní program kvalitních armatur. Takový odborníkům s úspěchem nabízí německá společnost Schell.

Německá společnost Schell nabízí už několik desetiletí kvalitní armatury i další komponenty sanitárních systémů.

Schell Inside je komplexní program zaměřený na projektanty velkých i menších objektů jako jsou restaurace, školy, sportovní stadiony a podobně. Nový program Inside je určen především profesionálům a to zejména tzv. specifikátorům nebo rozpočtářům, kteří se musí vypořádat s technickou stránkou stavby a specifikovat technické vybavení veřejných a komerčních sanitárních prostor.

Pro rychlé řešení zakázky může být výhodnější zajistit všechny armatury, splachovací systémy, ventily, příp. další doplňky u jednoho dodavatele. V případě společnosti Schell je zaručena kvalita materiálu i zpracování, všechny součástky mají dlouhou životnost a zároveň jednotný moderní design. Schell nabízí splachovací podomítkové systémy, ovladače splachování, které nenaruší interiér i ty v bezdotykové verzi, klasické jednopákové baterie i jejich bezdotykové varianty určené do veřejných sanitárních prostor některé i s možností termické dezinfekce pro snížení rizika bakteriálních infekcí. V objektech využívaných veřejností, ať už jde o děti ve škole nebo diváky na stadionu, musí být armatury extrémně odolné a pravidla pro jejich výběr se poněkud odlišují od požadavků na instalaci, hygienu a funkčnost v běžné domácí koupelně. Projektanti - specifikátoři ocení také připojovací a rohové ventily v designovém provedení. Ve veřejných sanitárních prostorech lze dobře využít ventily s ovládáním zabezpečeným proti neoprávněnému odběru vody.

Výrobky společnosti Schell – Made in Germany – mají jednoduchou montáž a za výhodnou cenu nabízejí komplexní řešení pro rekonstruované objekty i novostavby .

Více informací o technickém řešení Inside od firmy Schell získáte na stránkách www.schell.eu.

Schell Inside je komplexní program zaměřený na projektanty velkých i menších objektů jako jsou restaurace, školy, sportovní stadiony a podobně

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.