logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schell Inside: Systémové řešení, které odborníci ocení

SCHELL Inside tvoří zejména umyvadlové a sprchové armatury, splachovací systémy, podomítkové montážní moduly i připojovací a rohové ventily vč. ovládání se zabezpečením proti neoprávněnému odběru vody.

Německá firma SCHELL patří k nejzavedenějším a nejúspěšnějším firmám specializovaných na oblast sanitárních technologií. Inovativnost, kvalita a úspornost jsou termíny, které přesně vystihují výrobky z moderních závodů v domovském Olpe. Díky tomuto preciznímu a v otázkách kvality nekompromisnímu přístupu k výrobě patří firma SCHELL k jednomu z nejdůležitějších a nejuznávanějších výrobců armatur v Evropě.

Společnost Schell těží z osmdesátileté tradice svého působení na trhu a znalostí současných trendů a požadavků moderní doby. Díky tomu najdeme v jejím výrobním programu armatury rozličných technických provedení pro úplně nebo částečně bezdotykové ovládání, případně dokonce s možností termické dezinfekce pro snížení rizika infekcí bakteriemi legionely.

Komunikační kampaň SCHELL Inside oslovuje především odbornou veřejnost, architekty, designéry a projektanty, jejím cílem je především představení komplexnosti sortimentu firmy v oboru veřejných a komerčních sanitárních prostor a zdůraznění kvality těchto výrobků s cennou visačkou Made in Germany.

Základní koncept SCHELL Inside tvoří nabídka senzorových i samouzavíracích umyvadlových armatur, elektronických i samouzavíracích sprchových armatur, splachovacích systémů pro WC a pisoáry (včetně senzorových), podomítkových montážních modulů i připojovacích a rohových ventilů v designovém provedení nebo s ovládáním zabezpečeným proti neoprávněnému odběru vody. Výrobky s označením SCHELL jsou vyrobeny z robustních materiálů a většina z nich je instalována tak, aby poskytovala ochranu před poškozením vandaly. Jde o variabilní přehled s cílem seznámit odbornou veřejnost s bohatým spektrem sortimentu SCHELL a s možností zajistit armatury pro nejrůznější typy objektů od jednoho výrobce.

V případě armatur, které se používají v nepřetržitém režimu, je důležité již při plánování přemýšlet nad výstavbou, provozem a údržbou základního vybavení. Parametry výběru jsou odlišné od vybavení sociálního zařízení a koupelny do domácností a je nutné se seznámit se souborem pravidel, která se zabývají speciálními požadavky na instalaci, hygienu a funkčnost výrobku.

Zásadním kritériem výběru produktů je ekonomické hledisko podpořené aspektem hospodaření s vodou v rámci šetrného přístupu k životnímu prostředí a vodním zdrojům při zachování vysokých nároků na design a kvalitu výrobků.

SCHELL Inside

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.