logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prezentace SCHELL Armaturen na veletrzích v Essenu a Norimberku

Německý výrobce Schell Armaturen připravuje svůj stánek na výstavišti v Norimberkupro veletrh IFH / Intherm 2012 (18. – 21. dubna 2012) , jednu z nejdůležitějších akcí roku v oboru sanity, topení a klima.

Německý výrobce Schell Armaturen se v březnu tohoto roku úspěšně prezentoval na veletrhu Sanitär Heizung Klima v Essenu, svůj stánek nyní připravuje také pro veletrh IFH / Intherm 2012, jednu z nejdůležitějších akcí roku v oboru sanity, topení a klima. Veletrh se uskuteční ve dnech 18. – 21. dubna 2012 na výstavišti v Norimberku. Na celkové ploše 60.000 m2 se představí více než 700 vystavovatelů, přičemž nebude chybět žádný z významných evropských výrobců.

Německý výrobce armatur Schell, dlouhodobě úspěšně působící na českém trhu, v Norimberku představí svůj kompletní sortiment, odborníci i veřejnost tak budou mít možnost „osahat si“ výrobky tradičního německého výrobce, který dlouhodobě sází na vysoký standard použitých materiálů i sofistikovaného výrobního procesu v domovských závodech v městečku Olpe. Zástupci firmy budou samozřejmě po celou dobu veletrhu připraveni zodpovídat odborné dotazy návštěvníků. O zájmu, který výrobky této firmy ze Severního Porýní – Vestfálska vzbuzují, svědčil neutuchající ruch na stánku během veletrhu v Essenu, dlouhé odborné diskuze u výstavních panelů i nad stolky se servírovaným občerstvením. Veletrh IFH / Intherm 2012 se díky Českému dni bude těšit také mimořádné pozornosti tuzemských odborníků a novinářů.

K účasti firmy Schell na těchto veletrzích a novinkách v sortimentu se v krátkém rozhovoru vyjádřil obchodní zástupce společnosti pro Českou a slovenskou republiku Aleš Řezáč.

Připravuje se na Český den v rámci firemní prezentace na veletrhu něco speciálního pro návštěvníky z Čech?
Celý tento den, tedy 18.4.2012, bude na stánku přítomen jak obchodní zástupce pro Českou a Slovenskou republiku, tak obchodní manažer pro střední s východní Evropu D. Blaszczykiewicz. Samozřejmě, že budou k dispozici materiály a podklady v českém jazyce.

Je možné zhodnotit, který výrobek Schell vzbudil mezi návštěvníky veletrhu v Essenu největší zájem, případně diskuzi?
Jako již téměř tradičně v posledních letech se jednalo o sortiment armatur a splachovačů pro veřejné sanitární prostory, kde firma Schell Armaturen postupně zaujímá stále významnější místo, což je výsledkem velmi intenzívního vývoje nových výrobků a používání moderních technologií. Důraz je přitom vždy kladen nejen na estetiku, ale především na možnost hygienického ovládání a úsporu vody a energie.

Na co konkrétního byste ke stánku Schell v Norimberku odborníky pozval?
Nejzajímavější a nejpoužívanější ventily, armatury a splachovací systémy významného evropského výrobce na jednom místě, tedy např. nezámrzné venkovní připojovací ventily Polar II nebo elektronické splachovače WC a pisoárů Edition.

Jak jste byl spokojen s prezentací firmy v Essenu a nevšedním zájmem českých novinářů?
Opravdu velmi. I když se jednalo o první organizovanou návštěvu tohoto druhu pro novináře z naší republiky, zájem byl skutečně potěšitelný a věřím, že naše firma dokázala zaujmout nejen šíří a kvalitou výrobků a jejich prezentace, ale i profesionálním a neformálním přístupem. Firma Schell Armaturen bude jistě po této pozitivní zkušenosti v podobných prezentačním aktivitách jak pro odbornou veřejnost, tak konkrétně pro zástupce odborných médií pokračovat.

Dočkáme se od Schellu na veletrhu v Norimberku nějaké novinky?
Rozšíření sortimentu ovládacích desek k podomítkovým sprchovým armaturám od standardních s mechanickým ovládáním až po designové elektronické.

 Schell Armaturen na veletrhu Sanitär Heizung Klima 2012 v EssenuSchell na veletrhu v Essenu

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.