logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MEIBES ziskal zlatou cenu Stavební výrobek - technologie roku 2011

Společnost Meibes s.r.o získalo toto ocenění za výrobek - Solární stanice SolaVentec II, a to za významné inovační systémové řešení pro solární soustavy.

 Zlatá medaile ze soutěže Stavební výrobek - technologice roku 2011 Meibes s.r.o.

Solární stanice SolaVentec II s technikou ventilů a integrovanou tepelnou tlumící smyčkou, která získala v Německu ocenění „Nejlepší produkt roku 2011 - Plus X Award“ byla nominována do 4. Ročníku soutěže vyhlášené Českou stavební komorou STAVEBNÍ VÝROBEK – TECHNOLOGIE ROKU 2011.

Porota složená z předních odborníků českého stavebnictví posuzovala 23 výrobků a technologií od 21 firem, které postoupily do závěrečného kola soutěže. Zlatou cenu udělila výrobku „Solární stanice SolaVentec II, představený firmou Meibes s.r.o, za významné inovační systémové řešení pro solární soustavy, které vylučuje energetické ztráty způsobené gravitační cirkulací a snižuje významně náklady na energie u větších kolektorových ploch.


Solární stanice SolaVentec II - Meibes, s.r.o, Zlatou cenu Stavební výrobek - Technologie roku 2011SolaVentec II
Předávání Zlaté ceny

Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.