logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Efektivní řízení staveb prostřednictvím komplexního systému euroCALC 3

Správně zvolený a užívaný informační systém pro stavební zakázky je nezbytnou součástí celého evolučního procesu v řízení firmy.

Správně zvolený a užívaný informační systém pro stavební zakázky je nezbytnou součástí celého evolučního procesu v řízení firmy.

EuroCALC 3 jako významný nástroj pro realizaci výroby a controlling nabízí kromě oceňování staveb i široké možnosti řízení stavebních zakázek a propojení s ekonomickými systémy.

Pro úspěšné získání a realizaci nových staveb je nezbytné nejprve zmapovat cyklus stavebních zakázek a najít nejefektivnější cestu pro nasazení systému, což následně přináší ušetření nákladů v jednotlivých obchodních a realizačních procesech, stálý přehled o realizovaných zakázkách a rychlejší a snadnější proces řízení. Vedení společností, výrobní i finanční ředitelé jsou stále v obraze, mají vždy aktuální informace o všech fázích cyklu stavebních zakázek. Řídí a přijímají strategická rozhodnutí pomocí výstupů systému euroCALC 3.

Další informace získáte na Prezentačních dnech, kde si můžete sami vyzkoušet jednotlivé nástroje euroCALC 3 – Praha 9. a 30. března 2012.

Více informací
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.