logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akční sestavy Vitosol 100-F společnosti VIESSMANN

Nové zvýhodněné solární sestavy společnosti Viesmann. Řešení, která minimalizují investiční náklady a umožňují velmi rychlé a jednoduché využití bezplatné energie slunce. Akce platí od 1. února do 31. prosince 2012.

Moderní a úsporné vytápění – to je více než jen úsporný kotel. Pouze s uceleným systémem lze překročit technická omezení. A tak jsme pro ty, kteří se rozhodují rychle a chtějí úsporné ekologické vytápění využívající obnovitelné zdroje energie, připravili mimořádně atraktivní nabídku na námi doporučovaná řešení.

S vysoce účinnými slunečními kolektory Viessmann dokážete ušetřit až 35 % celkových nákladů na vytápění, pokud je využíváte na přípravu teplé vody i na podporu vytápění. U přípravy teplé vody je to až 60 % ročních nákladů.

Mezi nejoblíbenější solární sestavy Viessmann patří, jak zvýhodněný balík kombinující ploché solární kolektory Vitosol 100-F s kondenzačním plynovým kotlem Vitodens 100-W, tak i zvýhodněný balík pouze se solárním systémem pro využití Vašeho stávajícího tepelného zdroje.

Viessmann je jedním z předních výrobců solárních termických kolektorů a využívá v tomto oboru více než třicetiletých zkušeností.

Více informací o akční nabídce Viessmann

Doba trvání akce:
od 1. února do 31. prosince 2012





VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.