logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baterie CELIS E nominována na Design Award 2012

Nabídka umyvadlových armatur je široká, od klasických až po technologické skvosty. Jen málokterá dosáhne na nominaci na ocenění za design. Baterie CELIS E od společnosti Schell je však jednou z nich.

CELIS E byla vyvinuta už v lednu roku 2009 a rok na to se stala bestsellerem nabídky německého výrobce Schell. Nyní je v nominaci na cenu Designpreis Deutschland 2012. Jedná se o nejvyšší a nejprestižnější oficiální ocenění německého designu. Podmínkou pro zařazení mezi nominované produkty je nominace jednoho ministra hospodářství a senátora, nebo nominace spolkového ministerstva pro hospodářství a technologie. Kromě toho všeho musí být výrobek už oceněný alespoň jednou národní nebo mezinárodní cenou, což baterie CELIS E splňuje od roku 2010, kdy uspěla při udělování cen Focus Open 2010 International Design Award.

Elektronická umyvadlová baterie CELIS E je vybavena infračerveným senzorem, který spouští tok vody, a plynule nastavitelným regulátorem teploty. Tělo armatury je z mosazi. Průtok dosahuje 6 l / min. při tlaku v potrubí 0,5 - 5 baru.

Baterie CELIS E obsahuje elektronický modul se 4 programy včetně nastavení maximální délky toku vody, externí přihrádku pro alkalickou baterii 9 V, připojovací kabel se zástrčkou (IP65), dvě flexibilní hadice Clean-Fix S, dvě zpětné klapky s přivzdušněním.


Elektronická umyvadlová armatura SCHELL CELIS E typ HD-M (SCHELL), označení 01 229 06 99, třída hlučnosti I, průtok 6 l/min., hydraulický tlak 0,5 až 5 bar, provedení mosaz, chromovaná povrchová úprava, cena 7 722 Kč včetně DPH, SCHELL

Batéria CELIS E nominovaná na Design Award 2012

Praha, 10. 10. 2011: Ponuka umývadlových armatúr je široká, od klasických, cez designové výstrelky súčasnosti, až po technologické skvosty. Len máloktorá však dosahuje takých kvalít, aby si zaslúžila nomináciu na ocenenie za design. Batéria CELIS E od spoločnosti Schell je však jednou z nich. CELIS E bola vyvinutá už v januári roka 2009 a v nasledujúcom roku sa stala bestsellerom ponuky nemeckého výrobcu Schell. Teraz je v nominácii na cenu Designpreis Deutschland 2012. Ide o najvyššie a najprestížnejšie oficiálne ocenenie nemeckého designu. Podmienkou pre zaradenie medzi nominované produkty je nominácia od jedného ministra hospodárstva a senátora, alebo nominácia od spolkového ministerstva pre hospodárstvo a technológiu. Okrem toho všetkého musí byť výrobok už ocenený najmenej jednou národnou, alebo medzinárodnou cenou, čo batéria CELIS E spĺňa od roku 2010, kedy uspela pri udelovaní cien Focus Open 2010 International Design Award.

Elektronická umývadlová batéria CELIS E je vybavená infračerveným senzorom, spúšťajúcim tok vody a plynulo nastaviteľným regulátorom teploty. Telo armatúry je z mosadze. Prietok dosahuje 6 l / min. pri tlaku v potrubí 0,5 - 5 baru. Batéria CELIS E obsahuje elektronický modul so 4 programami vrátane nastavenia maximálnej dĺžky toku vody, externú priehradku pre alkalickú batériu 9 V, pripojovací kábel so zástrčkou (IP65), dve flexibilné hadice Clean-Fix S a dve spätné klapky s privzdušnením.

Elektronická umývadlová armatúra SCHELL CELIS E typ HD-M (SCHELL), označenie 01 229 06 99, trieda hlučnosti I, prietok 6 l/min., hydraulický tlak 0,5 až 5 bar, vyhotovenie mosadz, chrómovaná povrchová úprava, cena 329,50 € vrátane DPH, SCHELL


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.