logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fasáda roku vstoupila do další dekády

11. ročník prestižní soutěže Fasáda roku je určen pro letos dokončené fasády s pomocí materiálu Baumit. O užších nominacích a vítězích celého ročníku rozhodne nezávislá porota na jaře roku 2011.

Jsme rádi, že po deseti letech usilovné práce začal mít pojem Fasáda roku váhu nejen mezi odborníky, ale i koncovými zákazníky. I přes deklarovanou krizi ve stavebnictví zaznamenáváme rok od roku rostoucí úroveň přihlášených staveb. To je nejen důkaz rostoucí prestiže soutěže, ale i toho, že si stavební firmy a investoři zakládají na kvalitně provedené práci, která jde samozřejmě ruku v ruce s použitím prémiových produktů,“ říká Ing. Jan Dvořáček, marketingový ředitel společnosti Baumit.

Soutěžit se bude stejně jako v loňském roce ve dvou kategoriích - novostavba a rekonstrukce. V obou odborná porota ocení vždy po třech stavbách. Navíc bude udělena zvláštní cena „Rodinný dům“ (novostavba či rekonstrukce) a „Rekonstrukce bytového domu“(panelového či nepanelového). Svého favorita budou již tradičně vybírat i zástupci mediálních partnerů.
Podmínkou pro přijetí do soutěže je prokazatelné použití systémů značky Baumit. Podmínky soutěže a přihlašovací formulář naleznete na www.fasadaroku.cz, kde si rovněž můžete prohlédnout i nejzdařilejší díla posledních deseti ročníků této soutěže. Vyplněné přihlášky do letošní soutěže společně s fotografickou přílohou je nutné zaslat nejpozději do 31. ledna 2011 na adresu společnosti Baumit.

Po loňském jubilejním ročníku, který představil další řadu zajímavých realizací a zrekapituloval celou dosavadní existenci soutěže, symbolicky vstupujeme do další fáze. Jsem přesvědčen, že se máme do budoucna na co těšit a doufejme, že renomé soutěže bude stoupat stejným tempem jako v posledních deseti letech, “ dodává na závěr Dvořáček.


Loňský vítěz v kategorii novostavba – bytový dům Tulipa v Praze.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.