logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka - testo 435 - multitalent pro kvalitu prostředí

Novinka v monitorování kvality prostředí nabízí v jednom přístroji například měření koncentrace CO2, relativní vlhkosti, teploty, absolutního tlaku, měření turbulencí a rozložení rychlosti proudění vzduchu v místnosti, intenzity osvětlení, opakovací frekvence PC monitorů.

Analýzu kvality vzduchu a následné vyregulování vzduchotechnických zařízení umožňuje nový měřicí přístroj Testo 435. Nová sonda umožňuje měření koncentrace CO2, relativní vlhkosti, teploty a též i absolutního tlaku. Sonda pro měření turbulencí přístroji umožňuje měření rozložení rychlosti proudění vzduchu v místnosti, na kterou je člověk velmi citlivý. K parametrům pracovního prostředí patří osvětlení, jehož intenzitu umožní změřit další přídavná sonda. Navíc umožňuje změřit například opakovací frekvenci počítačových monitorů. Použití sond pro měření teploty povrchu a teploty vzduchu umožňuje ověřit podkročení rosného bodu a omezení nebezpečí růstu plísní.

Akční nabídka společnosti Testo, s.r.o.
Na povinnou výbavu kotelen všech tří kategorií - detektor oxidu uhelnatého, který je vybaven vizuální a akustickou signalizací, tříletou zárukou na vlastní CO senzor a nastavitelnou alarmovou hranicí, s ochranným koženým pouzdroem, sluchátkem a nosným poutkem nabízíme nyní 10% slevu a při nákupu 10-ti kusů přístroje testo 317-3 dostanete ZDARMA 1 ks přístroje testo 317-3, přičemž se Vaše nákupy sčítají, tudíž nemusíte objednat všech 10 ks najednou. Zároveň nabízíme Nejlevnější analyzátor testo 325 S.


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.