logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vitodens 300 s vedle umístěným zásobníkem a nástěnný kotel Vitopend 200 získali cenu "red dot award: product design 2004"

Viessmann, přední technologická společnost v oblasti vytápění, novou produktovou řadou opět vytyčuje novou metu jak v technice a designu, tak i v poměru cena/výkon.

Reklama

Zařízení představují výsledek důsledného zdokonalování a o svých kvalitách přesvědčují početnými velkými a malými inovacemi, které ulehčují montáž, servis, údržbu a provoz a hospodárnost jako i poměr cena/výkon. Nový je tvarově redukovaný design, zdokonalená bílá barva a rozměry odpovídající běžným kuchyňským rastrům, ucelená nabídka pro každý nárok přesvědčí kvalitou, dlouhou životností a trvale vysokou účinností.

Jak uvedl deník Právo, už při svém uvedení byl program nových plynových nástěnných kotlů Vitotec oceněný cenou za design: kondenzační kotel Vitodens 300 s vedle umístěným zásobníkem a nástěnný kotel Vitopend 200 získali cenu "red dot award: product design 2004" (Červený bod: Produktový design roku 2004) od designového centra Design Zentrum Nordrhein-Westfalen.

Vitodens 300 - modulovaný plynový hořák MatriX-compact a výhřevná plocha Inox-Radial z ušlechtilé nerezavějící oceli garantuje normovaný stupeň využití až 107% což šetří nejen náklady na vytápění, ale i životní prostředí a ventilátor na jednosměrný proud s plynule regulovanými otáčkami kromě toho zabezpečuje mimořádně nízkou spotřebu elektrické energie. Plynový hořák MatriX-compact s nízkou hlučností při spalování a modulované, elektronické sběrnicové čerpadlo se sníženou hlučností proudění zabezpečují příjemně tichý provoz.

Kompaktní kotel Vitodens 333 - kombinuje výhody kondenzačního kotle Vitodens 300 s kvalitním 86-litrovým nabíjecím zásobníkem pitné vody. Jeho rozměry jsou přizpůsobené běžnému kuchyňskému rastru a umožňují bezproblémovou integraci do obytných prostor. Se svou výškou necelých 140 cm se Vitodens 333 perfektně vejde i pod střešní šikminy či do různých koutů a výklenků. Plynový hořák MatriX-compact garantuje ekologický provoz s minimálními emisemi škodlivin. V kombinaci s výměníkem tepla z ušlechtilé oceli a nabíjecím zásobníkem pitné vody toto zařízení zabezpečuje, že bude kdykoliv k dispozici voda s požadovanou teplotou s konstantní teplotou i ve velkém množství. Elektronická regulace nabíjení přitom zabezpečuje využití kondenzačního tepla po dobu celého nabíjecího času.

Vitopend 100 - kombinovaný nebo topný kotel s jmenovitým tepelným výkonem mezi 10,5 a 24 kW se Vitopend 100 vyznačuje vysokým normovaným stupněm využití až 93%. Kompaktní rozměry, příkladný komfort jako i energeticky úsporný provoz představují podstatné vlastnosti kotle Vitopend 100.

Vitopend 200
Pokud nemáte dostatek místa pro umístění zásobníkového ohřívače vody, ale nechcete se vzdát komfortu teplé vody je pro vás Vitopend 200 to správné řešení. Díky komfortnímu výměníku tepla pro ohřev pitné vody a výkonu až 29 kW budete mít kdykoliv k dispozici teplou vodu v požadovaném množství a teplotě.

Vitodens 200
Vitodens 200 nabídka kvalitní kondenzační techniky s přesvědčivým poměrem výkonu a ceny. Přesvědčivá je též všestrannost typu Vitodens 200. Tento kotel je vhodný pro vytápění, ohřev teplé vody jako i pro provoz závislý či nezávislý na teplotě vzduchu v místnosti.

Více již dříve na TZB-info.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.