logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Přihlaste se na Stavební veletrh nyní za nejvýhodnější ceny

Hlavním tématem veletrhu bude vnitřní prostředí budov a tepelný komfort. Věnovat se bude také zeleným střechám a fasádám. Přihlaste se do 15. října 2019 a získejte nejvýhodnější ceny i větší možnost výběru plochy v novém pavilonu V!

Stavební veletrh Brno a veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno se budou konat v termínu 26. – 29. února 2020. Souběžně s ním se na brněnském výstavišti tradičně uskuteční také veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Návštěvníky čekají nejen novinky a praktické ukázky z celé šíře oboru stavebnictví, ale také poradenství a zajímavé přednášky určené odborné i široké veřejnosti.

Témata Stavebního veletrhu 2020

Připravovaný ročník Stavebního veletrhu naváže na úspěšné téma zdravého bydlení z minulého roku tématem Vnitřní prostředí budov a tepelný komfort, které se bude prolínat všemi čtyřmi dny veletrhu. Zahrne oblast kvality života, tedy zdraví, pohodlí, odpočinek a relaxaci, ale i produktivitu, energetickou náročnost či hodnotu nemovitosti.


Veletrh upozorní na čtyři dílčí témata. Prvním a největším z nich budou Zelené střechy a zelené fasády, které obsáhnou vše od projektu až po údržbu a zaměří se nejen na jejich funkce a benefity a vliv na okolní i vnitřní prostředí budov, ale také na dotační program Zeleň střechám. Dále se veletrh zaměří na Topení a chlazení, kde vyzdvihne realizace s ohledem na provozní a energetickou náročnost a moderní systémy a jejich vliv na vnímání teploty člověkem. Důležité místo bude mít také Větrání a stínění jako jeden za zásadních aspektů pro zdraví a vitalitu člověka. Podrobněji se bude zabývat eliminací rizikových faktorů bydlení jako je tvorba plísní, průvan, přehřívání prostoru nebo nedostatek denního světla. Zvýrazněné téma bude i Osvětlení a akustika, které se bude věnovat typům světelných zdrojů, druhům svítidel a jejich rozmístění, barevným úpravám prostor, eliminaci hluku z okolního prostředí i eliminaci přenosu hluku v rámci bytové jednotky.

Přihlaste se do 15. října za nejvýhodnější ceny

Využijte termín podání přihlášek za zvýhodněnou cenu a přihlaste se do 15. října 2019! Jak se přihlásit?

Dřívější přihlášení s sebou nese i větší možnost výběru plochy v novém pavilonu V. Využijte zimní termín Stavebního veletrhu pro představení vašich novinek pro rok 2020 a nasmlouvání si zakázek před zahájením stavební sezóny.

Bližší informace o Stavebním veletrhu 2020





Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.