logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nejlepší instalace solárních systémů

První solární systémy pro přípravu teplé vody se objevily v 60. a 70. letech minulého století. Impulzem pro rychlý vývoj solárních systémů se stala "první ropná krize".

V 60. letech však solární systémy předběhly svoji dobu, na jejich skutečné využití zatím svět nebyl připraven a zájem o solární systémy na čas opadl. V posledních letech se k solárním systémům opět vrací pozornost. Globální ekonomická krize nutí lidi investovat do úsporných opatření a solární systémy jsou bezesporu správnou volbou při snaze snížit náklady na provoz objektů. Také tlak na snižování emisí CO2, k němuž se zavázaly vyspělé státy, dal možnost vzniku dotačních programů typu "Zelená úsporám".

Dnes je situace trochu odlišná. V průběhu let se změnil životní stereotyp bydlení a solární systémy začínají být běžnou součástí domácností. Moderní konstrukce nízkoenergetických domů a bytů snižují energetickou ztrátu. Díky plastovým oknům a dokonalým izolacím se vyplatí investovat do tepelných zdrojů s nižšími provozními náklady a vysokou účinností. Ty jsou často doplněny o solární systém pro přípravu teplé vody nebo i přitápění.

Dohromady tak solární kolektory s tepelnými čerpadly, izolací a plastovými okny tvoří jedinečný úsporný ekologicko-technický systém vytápění moderních domů a ty nejlepší instalace solárních kolektorů Regulus roku 2010 si teď můžete sami prohlédnout v naší fotogalerii.

     

     

     

     

     

     


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.