logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Úsporný systém vytápění - kombinace solárních panelů a krbové vložky

Regulus ve spolupráci s firmou Romotop nabízí svým zákazníkům komplexní řešení úsporného a ekologického vytápění domácností. Při spojení krbové vložky KV 025N s teplovodním výměníkem a solárního systému Regulus, vytápíte domov nejlevnějším možným způsobem a zároveň ohříváte teplou vodu pro kuchyni nebo koupelnu.

Krbová vložka KV 025N s teplovodním výměníkem

  • certifikováno pro dotační program Zelená úsporám
  • vysoká účinnost 86%
  • CPV - centrální přívod externího vzduchu
  • automatická regulace (možnost připojení)
  • kvalita zpracování a designu
  • záruka předního českého výrobce
TECHNICKÁ DATA KV 025N
Celkový regulovatelný výkon 8 - 20 kW
Teplovodní regulovatelný výkon 4 - 10 kW
Účinnost 86 %
Komínový tah 12 Pa
Váha 282 kg
Výška 1521 mm
Šířka 552 mm
Hloubka 689 mm
CPV průměr 120 mm
Průměr kouřové roury 180 mm

ÚSPORNÝ SYSTÉM VYTÁPĚNÍ

Romotop ve spolupráci s firmou Regulus nabízí svým zákazníkům komplexní řešení úsporného a ekologického vytápění domácností. Při spojení krbové vložky KV 025N s teplovodním výměníkem a solárního systému Regulus, vytápíte domov nejlevnějším možným způsobem, a zároveň ohříváte teplou užitkovou vodu pro kuchyni nebo koupelnu. Solární systém Regulus obsahuje kompletní sestavu topného systému (akumulační nádrž, solární kolektory, expanzní nádoby, inteligentní regulaci, čerpadlovou skupinu, ventily, montážní prvky apod.). Při pořízení tohoto systému s krbovou vložkou Romotop KV 025N s teplovodním výměníkem, včetně montáže registrovaným odborným dodavatelem, lze získat dotaci až 130.000,- Kč z programu Zelená úsporám.

systém pořizovací cena dotace
krbová vložka ROMOTOP KV 025N 63.000,- Kč 50.000,- Kč
sestava topného systému REGULUS 160.000,- Kč 80.000,- Kč
CELKEM 223.000,- Kč 130.000,- Kč

ROMOTOP - přední český výrobce krbových kamen a krbových vložek

Firma Romotop od roku 1992 významně ovlivnila průnik krbových kamen a krbových vložek nejen na český trh, ale také v Evropě. Velký podíl na kvalitě produktů Romotop má dnes přes 500 kvalifikovaných zaměstnanců firmy a vyspělá technologie zpracování na plně robotizovaných linkách jednoho z nejmodernějších výrobních závodů v Evropě.

Při výběru krbových kamen nebo krbových vložek bychom se měli rozhodovat především podle kvality zpracování, použitých materiálů, účinku spalování, vytápěcích schopností a designu. Právě špičkovým designem světového ohlasu se vyznačují krbová kamna Romotop, které nabízejí širokou škálu modelů kombinujících eleganci tvarů s krásou přírodního kamene, keramiky a skla. Zejména kvalitní keramika vlastní výroby (HEIN & spol. - keramické závody) umožňuje desítky barevných kombinací a možností. Široká nabídka různých modelových řad tak uspokojí každé Vaše přání.

REGULUS - TEPELNÁ TECHNIKA

Firma Regulus byla založena roku 1992 v Praze a od té doby vybudovala stabilní ryze českou firmu, která dnes zaměstnává, i ve svých dvou dceřiných společnostech, téměř 100 vynikajících odborníků a kvalifikovaných pracovníků. Přesto se daří v pracovním kolektivu udržet přátelské vztahy rodinné firmy, které mají velmi dobrý vliv na vynikající kvalitu výrobků a služeb.

Díky zkušenému týmu odborníků na alternativní energie dokázala firma Regulus navrhnout a realizovat velkou řadu projektů pro rodinné domy i velké projekty podle individuálních požadavků zákazníků. Regulus patří mezi nejvýznamnější společnosti ve svém oboru.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.