logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Krb do bytu? I to je možné!

Živý oheň v interiéru je symbolem pohody, rodinného tepla a relaxace. Je to takový balzám na duši. Stále více lidí proto touží po vlastním krbu, který spojuje estetiku s praktickou stránkou. Nicméně klasický krb na dřevo umístit do bytu či do prostoru bez odkouření je nemožné. My pro Vás ale máme řešení!

Představujeme Vám revoluční řadu lihových krbových vložek BeF Spirit od předního českého výrobce krbů a kamen BeF Home, díky kterým budete mít požitek z živého ohně i v bytě. Tato speciální řada moderních krbů na biolíh totiž nepotřebuje odkouření ani externí přívod vzduchu, a tak odpadá nutnost řešení umístění komínu! Jednoduše nepotřebuje dřevo, plyn, elektriku a ani komín. Jediné, co potřebujete je biolíh. Na jeden litr biolihu hoří spotřebič až 2,5 hodiny, důležité je však používání správného paliva k tomu určenému, jen tak se vyvarujete nechtěného zápachu.

Tyto lihové bezkomínové krbové vložky lze klasicky obestavět, nebo můžete využít možnosti volitelného opláštění v různých barevných provedení. To umožňuje umístit krb jednoduše a rychle kdekoliv volně v prostoru.

Krby na biolíh BeF Spirit jsou díky volitelným dílům vysoce designová záležitost. Takřka si můžete navrhnout vzhled krbu sami tak, aby byl jedinečným doplňkem každého interiéru. Vybírat si můžete design topeniště, kde máte na výběr z nerezového provedení, anebo doplnění akumulační výstelkou Carcon stejnou jako u klasických krbových vložek na tuhá paliva. Ta dodá krbu delší akumulační schopnosti a předává teplo dlouho do prostoru i po vyhasnutí plamene. U akumulačního topeniště máte navíc výběr ze tří barevných provedení. U opláštění máte na výběr z osmi druhů barevných kombinací. Toto nové pojetí krbových vložek zajišťuje bezpečný ekologický provoz. Nejen, že tyto krby boří mýty o krbových vložkách v bytech, odbourávají starosti s přikládáním a častým čištěním topeniště společně se sklem, ale dokážou i nahradit jiný tepelný zdroj díky jejich výkonu až 4 kW.

BeF Spirit 6 s opláštěním
BeF Spirit 6 s opláštěním
BeF Spirit 6 v obestavbě
BeF Spirit 6 v obestavbě
BeF Spirit 7 s opláštěnim
BeF Spirit 7 s opláštěnim

Chcete si dopřávat teplo u krbu i tam, kde to dříve nebylo možné? Sen o vlastním krbu si můžete splnit ihned, neváhejte se na nás obrátit! Více na www.krby-bef.cz.

BeF Spirit 7 v obestavbě
BeF Spirit 7 v obestavbě
BeF Spirit 8 s opláštěním
BeF Spirit 8 s opláštěním
BeF Spirit 8 v obestavbě
BeF Spirit 8 v obestavbě


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.