logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Akreditace WiredScore pro produkty Siemens pro chytré budovy

Certifikační společnost WiredScore udělila akreditaci portfoliu řešení a produtků Siemens pro chytré budovy včetně platformy Building X. WiredScore stanovuje globální standardy pro technologie v oblasti budov.

Hodnocení SmartScore pomáhá investorům a provozovatelům budov z celého světa při výstavbě chytrých a propojených nemovitostí v souladu s nejvyššími standardy v odvětví a očekáváním nájemců. Akreditace podtrhuje závazek společnosti Siemens pomáhat zákazníkům vytvářet chytré budovy připravené na budoucnost.

Certifikační firma WiredScore zařadila portfolio řešení a produktů pro chytré budovy Siemens Smart Infrastructure do svého programu akreditovaných řešení. Cílem tohoto portfolia je pomáhat majitelům nemovitostí vytvářet zdravé, komfortní a udržitelné objekty, a to jak v oblasti novostaveb, tak v případě rekonstrukcí. Akreditaci pro poskytovatele chytrých řešení uděluje americká společnost WiredScore, která prostřednictvím certifikací a vzdělávání určuje globální standardy pro technologie v oblasti budov.

Součástí portfolia akreditovaných řešení je i škálovatelná platforma pro digitální budovy Building X. Zákazníkům nabízí možnost digitalizovat, řídit a optimalizovat provoz budov, což zvyšuje přínosy pro uživatele a výkonnost a udržitelnost objektu. Mezi dalšími akreditovanými řešeními je i softwarové portfolio Siveillance zaměřené na zabezpečení nemovitostí nebo integrovaný systém pro správu budov Desigo CC. Všechny jsou součástí portfolia Siemens Xcelerator.




Akreditace potvrzuje trvalou snahu a investice společnosti Siemens zaměřené na plnění globálních standardů pro chytré budovy z hlediska uživatelských funkcí a technologického základu. Zároveň zdůrazňuje silný závazek v oblasti udržitelnosti, účinnosti a budoucí adaptibility, který by majitelům a provozovatelům budov zajistil vyšší hodnotu jejich nemovitostí.

Jsme rádi, že platforma Building X a naše širší nabídka produktů z portfolia pro chytré budovy byla zařazena do programu akreditovaných řešení WiredScore. Akreditace podtrhuje náš závazek zlepšovat podmínky pro zdraví, komfort a bezpečnost lidí v budovách a plnit potřeby našich klientů související s výkonností a udržitelností objektů. Naším cílem je spojovat prostřednictvím našich akreditovaných řešení v nemovitostech svět reálný se světem digitálním, a přinášet tak zákazníkům hmatatelné výsledky,“ uvedl Henning Sandfort, generální ředitel pro Building Products společnosti Siemens Smart Infrastructure.

Laura Hancox, ředitelka pro partnerské programy WiredScore, k akreditaci doplnila: „Těší nás, že můžeme se společností Siemens úzce spolupracovat v oblasti portfolia Siemens Xcelerator. Tím, že se zařadili do našeho programu akreditovaných řešení, potvrdili svůj závazek vytvářet budovy, které jsou připraveny na budoucnost a vyhovují potřebám dnešních zaměstnanců.“

Společnost WiredScore spustila program akreditovaných řešení, aby ocenila přední poskytovatele technologií s prokazatelnými výsledky v oblasti chytrých budov, které mají vysoký uživatelský komfort, jsou nákladově efektivní a udržitelné. Využívá k tomu hodnotící tabulku SmartScore, která poskytovatele hodnotí podle jejich schopnosti dosahovat nejlepších výsledků ve své třídě pro majitele, provozovatele i uživatele budov.



Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.