logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podle čeho vybrat pracovní oděvy pro ženy

V minulosti používaly ženy mužské pracovní oblečení, což znamenalo nepohodlí a další nepříjemnosti. Dnes se pracovní oblečení vyrábí v dámské i pánské variantě a každý si může vybrat, co mu vyhovuje.

Jaké nároky musí splňovat dámské pracovní oblečení?

Pracovní oblečení pro ženy a dámské montérky musí především splňovat řadu bezpečnostních a hygienických norem. Rozdíl mezi pracovními oděvy pro muže a ženy se týká zejména těchto oblastí:

Střih a design: Ženy potřebují rozšířenější střih přes boky a často i zvýšený pas a kratší nohavice. Moderní dámské pracovní oděvy jsou pohodlné a stylové, čímž zvyšují motivaci zaměstnankyň.

Materiály a kvalita: Pracovní oděvy z funkčních materiálů, které jsou elastické, prodyšné a odolné, umožní ženám volný a bezpečný pohyb. Zateplené pracovní oblečení s reflexními prvky je vhodné i pro práci venku v zimě.

Funkčnost a funkční doplňky: Funkční doplňky zvyšují komfort a efektivitu při práci. Takovými doplňky jsou například praktické kapsy na nářadí či drobné osobní předměty, možnost odvětrávání v podpaží nebo možnost vložení kolenních výztuh pro práci vkleče.

Dámské pracovní oděvy Lindström pro každé odvětví

Různá odvětví mají rozdílné nároky. V Lindström vám navrhneme kolekci pracovních oděvů pro ženy podle vašich individuálních požadavků a všechny oděvy vám ušijeme na míru. Vyberte si kolekci pro:

  • potravinářskou výrobu,
  • montážní průmysl a strojírenství,
  • gastro, restaurace a hotely,
  • maloobchod,
  • zdravotnictví,
  • úklid a údržbu budov.

Oděvy vám následně pronajmeme a v pravidelných intervalech je budeme čistit a opravovat. Vy se tak nemusíte o nic starat, a navíc ušetříte čas i peníze.

Nabídka pronájmu pracovních oděvů pro ženy


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.