logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výzkumné centrum pro automatizaci skladů

Výzkumné centrum pro automatizaci skladů, foto Honeywell
Výzkumné centrum pro automatizaci skladů, foto Honeywell

Ve svém brněnském areálu otevřela společnost Honeywell nové výzkumné a vývojové centrum pro pokročilé logistické technologie.

V tomto centru budou inženýři společnosti Honeywell vyvíjet skladová řešení nové generace včetně inteligentních dopravníkových systémů, robotiky, automatických skladovacích a vyskladňovacích systémů, třídicích systémů, paletizátorů a pokročilých vychystávacích technologií ovládaných hlasovými a světelnými příkazy. Zmíněné centrum také zákazníkům firmy Honeywell umožní poprvé si v Evropě tyto technologie zkoušet a školit se v jejich používání.

Od logistiky přes letectví až po průmyslovou bezpečnost

Laboratoř o rozloze 6000 m2, tedy zhruba o velikosti fotbalového hřiště, se nachází v prostorách Honeywell Technology Solutions v Brně. V tomto areálu více než 1000 vědců a inženýrů společnosti Honeywell pracuje na inovacích, které řeší zásadní výzvy v mnoha klíčových evropských sektorech – od logistiky přes letectví až po průmyslovou bezpečnost.

Honeywell otevírá nové zařízení ve dvou etapách

Právě zahájená první fáze obsahuje pokročilý řídicí software a dvě předváděcí linky. Ty zahrnují dopravníky a třídicí systém, který zákazníkům ukáže, jak lze zboží rychle a přesně přesouvat ve skladu pomocí počítače. Druhá fáze bude zahrnovat technologii smyčkového třídění nové generace a pokročilou robotiku. Toto řešení dokáže pomocí strojů a řídicích technologií Honeywell provádět vysokorychlostní třídění zásilek s různým způsobem balení. Budou zde také probíhat školení zákazníků k instalaci a uvedení do provozu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.