logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak vybrat pracovní obuv na léto a několik tipů k tomu

Ne ve všech provozech je možné zvolit otevřenou pracovní obuv. Důležité je vybrat takové boty, které umožní v létě nohám dýchat.

Pracovní uzavřená letní obuv


Je mnoho pracovišť, kde sandály nebo pantofle nosit nemůžete ani v létě. Ideální v takovém případě je zvolit pevnou membránovou pracovní obuv. Obuv s membránou dýchá a zároveň nepropustí vlhko dovnitř boty.

Letní pracovní boty by měly obsahovat vkládací stélku, která má vysokou absorpční schopnost například pro to, aby noha v botě neklouzala. Takovou botou je obuv NOTTINGHAM, ve které budete v suchu i za parného letního dne.

Pokud nechcete poloholeňové boty, můžete zvolit pracovní kotníkovou obuv nebo polobotky od výrobce BENNON, které najdete u prodejce TOMIS CZ. Pokud si nejste jisti, proškolený personál vám pomůže vybrat ideální pracovní obuv na léto.

Pracovní perforovaná letní obuv a sandály


V některých provozech je možné nosit i perforované boty nebo sandály. Takové pracovní polobotky LUSAKA jsou vhodné pro denní nošení i pro lehké outdoorové aktivity.

Letní sandály vyrábí i česká značka PRESTIGE. Sandál má pevnou podešev a svršek je opatřen průstřihy, aby noha v létě více větrala. Tato obuv je dostupná ve velikostech 37-48, takže je vhodná jako pracovní sandály pánské i dámské.

Vybrat pracovní obuv


TOMIS CZ, s.r.o.
logo TOMIS CZ, s.r.o.

Jsme tu, abychom poskytli osobní ochranné pracovní pomůcky pro každého zaměstnavatele, zaměstnance i soukromníka. V oblasti ochranných pracovních prostředků působíme od roku 1996, zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.