logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nálož inovací: plná integrace do Loxone a dalších chytrých domácností

Mít chytrou domácnost je v dnešní době, dá se říct, standardem. Důvodem, proč se chytrá domácnost stává populárnější, je komfort. Uživatel má možnost ovládat jednotlivé prvky v domácnosti pomocí sjednocené sítě v jednom uživatelském prostředí.

Téměř každý den se setkáváme s dotazy, zda je možné náš systém napojit na chytrou domácnost a jak to vlastně funguje.

Odpověď je jednoduchá. Všechny naše výrobky, včetně rekuperační jednotky Futura je možné připojit do jakékoliv nadřazené chytré domácnosti, která podporuje komunikační protokol Modbus TCP. Tímto propojením je možné z Futury získávat provozní data a zároveň jí předávat veškeré uživatelské příkazy. A pozor – tato možnost je k dispozici už ve standardní výbavě, bez nutných dodatečných modulů nebo příplatků.


Loxone je jedním z nejprodávanějších systémů chytré domácnosti na českém trhu. Abychom integraci naší rekuperační jednotky Futura v instalacích Loxone ještě více usnadnili, připravili jsme společně s týmem Loxone integrační šablonu, kde jsou všechny funkce již předkonfigurované. Po nahrání šablony do instalace Loxone je nastavení dostupné takřka na pár kliknutí.

S Loxone je možné:

  • Sledovat aktuální stav/nastavení Futury, který zahrnuje i seznam upozornění a chyb
  • Sledovat hodnoty obou typů senzorů – ty, co se nacházejí uvnitř Futury a pokojových senzorů (pokud jsou připojeny) – teplota, vlhkost a CO2
  • Předávat příkazy od uživatele, jako je změna režimu nebo aktivace tlačítka Boost, cirkulace a chlazení nebo topení (v případě připojení modulu CoolBreeze).
  • Předávat hodnoty z Komfortního senzoru Tree od Loxone do Futury – je tedy možné zcela nahradit čidla Jablotron za Loxone.


Šablona je ke stažení na webové stránce Loxone zde.

V případě zájmu rádi pomůžeme našim montážním partnerům s integrací.


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.