logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Získejte Plyn z první ruky o více než 12 % výhodněji

Zákazníci MND mohou s novým ceníkem Plyn z první ruky - Ceník 2019 získat o více než 12 % výhodnější cenu plynu oproti aktuálnímu základnímu ceníku. Zajistěte si pro příští topnou sezónu výhodné ceny již nyní. Nabídka platí pro nové, ale i stávající zákazníky.

MND a. s., největší česká těžební společnost ropy a zemního plynu, nabízí svým zákazníkům již nyní možnost zajistit si ještě výhodnější cenu plynu pro příští topnou sezónu. Zákazníci MND mohou s novým ceníkem Plyn z první ruky - Ceník 2019 získat o více než 12 % výhodnější cenu plynu oproti aktuálnímu základnímu ceníku. Nabídka platí pro nové, ale i stávající zákazníky.

S aktuální nabídkou Plyn z první ruky – Ceník 2019 si zákazníci MND mohou až do konce roku 2019 zajistit cenu Plynu z první ruky s automatickou věrnostní slevou 6 % ještě o 6,7 % výhodněji. Celkově tak oproti základnímu ceníku MND ušetří více než 12 %.

“Cenu Plynu z první ruky průběžně našim zákazníkům hlídáme tak, aby jim zůstala výhodná dlouhodobě. Aktuálně cena plynu na burzách roste a nelze tedy vyloučit, že dojde u plynu pro domácnosti k postupnému zdražení. Věříme proto, že naši zákazníci možnost zajistit si výhodnou cenu plynu až do konce roku 2019 ocení. “ doplňuje Jan Sýkora, ředitel prodeje a marketingu MND a. s.

Nabídka Plyn z první ruky – Ceník 2019 platí pro nové i stávající zákazníky a je i nadále uzavírána výhradně se smlouvou na dobu neurčitou, kterou lze kdykoliv v tříměsíční lhůtě vypovědět. Více o nabídce MND najdete na www.mnd.cz nebo bezplatné zákaznické lince 800 400 500.



MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.