logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MND reagují na situaci na trhu a opět snižují ceny

Noví i stávající zákazníci si s MND mohou jednoduše prolevnit účty za energie a využít tak aktuální situace na trhu, a to bez nutnosti si cenu fixovat či se smluvně uvazovat.

MND, Moravské naftové doly, reagují na pokračující příznivý vývoj cen energií a u Ceníků se stropem snižují ceny plynu i elektřiny dále pod vládní strop. Na tyto ceníky mohou přejít stávající i noví zákazníci jednoduše online či zavoláním na bezplatnou infolinku 800 400 500.

Klíčovou výhodou uvedených ceníků je to, že s nimi budou zákazníci průběžně těžit z poklesu velkoobchodních cen a nebudou tak na nějaké ceně zafixováni. U plynu je cena snížená od 13. 3. 2023 na 2 636 Kč/MWh s DPH a od 7. 3. 2023 u elektřiny na nejčastější distribuční sazbě D02d na 5 674 Kč s DPH.

„MND Ceníky se stropem nabízejí zákazníkům rychlejší snížení ceny než u ceníků základních, protože jejich cena je odvozena přímo z aktuální situace na velkoobchodním trhu. V případě, že i nadále budou ceny energií klesat, mohou se tak dostat na ještě nižší ceny, než mají nyní,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel marketingu a komunikace MND Energie a.s. a doplňuje: „Věříme, že možnost přejít na tyto ceníky naši zákazníci ocení a jako formu rychlého snížení cen energií rádi využijí.“

Zájemci o odběr energií od MND si mohou tyto ceníky sjednat a smlouvu podepsat jednoduše online z pohodlí domova. Nemusí tedy nikam chodit, psát, ani telefonovat.

Více informací


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.