logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Quantum - od září 2022 platí nové ceníky

Ceny nadále zůstávají na našem trhu podprůměrné a budou se nacházet pod úrovní indikativní ceny Energetického regulačního úřadu pro poslední čtvrtletí.

S ohledem na okolnosti je navýšení cen u našich ceníků minimální

Velmi si vážíme důvěry našich zákazníků. Děláme maximum pro jistotu zabezpečení našich dodávek. Děláme maximum pro to, abyste se na nás jako na dodavatele energií mohli spolehnout i v průběhu nadcházející zimy.

Celá Evropa bude v podmínkách, které nezažila

Některá okolnostmi vynucená opatření nemůžeme odkládat. Patří k nim změna, která od 1. září 2022 proběhne u všech našich ceníků.
V době, kdy v oboru energetiky již dlouhou dobu převládá naprostý chaos, cena elektřiny přesahuje na denním trhu 400 EUR/MWh a cena zemního plynu 220 EUR/MWh. Dlouhodobý trend souběžného růstu cen ročních produktů elektřiny i zemního plynu je patrný z grafu 1.

vývoj cen elektřiny a plynu 2022, zdroj Quantum, a.s.
graf 1, vývoj cen elektřiny a plynu 2022, zdroj Quantum, a.s.

Ceny nadále zůstávají na našem trhu podprůměrné a budou se nacházet pod úrovní indikativní ceny ERÚ pro poslední čtvrtletí.

Nové ceníky a obchodní podmínky Quantum, a.s. od 1.9.2022
QUANTUM, a. s.
logo QUANTUM, a. s.

QUANTUM, a.s. je jedním z největších dovozců plynových zásobníkových ohřívačů vody v České republice. V naší nabídce najdete kondenzační kotle, solární panely pro výrobu tepla a k ohřevu vody, expanzní nádoby. Poskytujeme autorizovaný servis a poradenství, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.