logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Porovnejte si náklady na elektřinu a plyn v roce 2019 a 2020

Rozhodnutím regulátora se zvyšují ceny elektřiny a plynu v průměru o 1,3 a 0,53 % pro domácnosti. Kalkulátor cen energií TZB - info nyní nabízí srovnání celkových nákladů nyní a v příštím roce.

Reklama

Rozhodnutí regulátora o státem regulovaných cenách na příští rok přináší zvýšení cen elektřiny pro domácnosti v průměru 1,3 % a plynu o 0,53 %, což na první pohled není nikterak závratné číslo, ale přesto to může znamenat v některých případech zvýšení plateb v řádu několik stovek korun za rok.

Změna ceny dopadne na všechny odběratele z řad domácností, není rozhodující zda si zákazník cenu elektřiny nebo plynu zafixoval nebo zda se cena komodit a stálého platu odvíjí podle situace na trhu.

V Kalkulátoru cen energií TZB – info můžete stejně jako každý rok v tomto období si srovnat změnu ročních nákladů na dodávku elektřiny nebo plynu. Ceny energií s regulovanými cenami na příští rok získáte zatržení roku 2020 v horní části editoru pro editaci parametrů srovnání. Počet nabídek pro příští rok je ale nižší než je počet nabídek v Kalkulátoru letos, protože pro rok 2020 se nepočítají nabídky, které ke konci tohoto rok končí.

Tato příležitost bude trvat pouze do doby, kdy všechny regulované ceny budou oficiální a ověřené. Potom srovnání přejde do roku 2020 i s novými regulovanými cenami.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.