logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová nejlevnější nabídka na trhu s plynem

Lumius svým ceníkem plynu Fix 2 překonal dosud nejlevnější nabídku Start++ společnosti Bohemia Energy. Carbounion Bohemia naopak nečekaně zdražuje plyn.

Reklama

Společnost Lumius se rozhodla od 1.11. snížit ceny svých produktů na dobu určitou, na rok a na dva roky. Produkt Fix2 se stává nejlevnější nabídkou na trhu a překonává při roční spotřebě 20 MWh dosavadního lídra Start++ (Bohemia Energy) o 12 korun. Pro většinu zákazníků představuje tato nabídka velmi atraktivní cenový rozdíl, který jistě, stejně jako Start++, bude v Kalkulátoru cen energií TZB-info hojně poptáván.

Navíc společnost Lumius je finančně velmi silný dodavatel, který doposud působil pouze na velkoobchodním trhu. Velmi příznivé ceny jsou doprovázeny příznivými obchodními podmínkami bez kliček a sankcí. V hodnocení zákazníků, kteří hodnotí společnost podle reakce na poptávku a podle vstřícnosti k zákazníkům, se jedná o nejlépe hodnoceného dodavatele na trhu.

Naproti tomu společnost Carbounion Bohemia od 1.12. zvyšuje ceny plynu o 100 Kč/MWh u všech nabízených produktů. Ceníky této společnosti patřily na trhu s plynem pro domácnosti k nejlevnějším. Po zdražení budou ceníky společnosti se nacházet u Indikativní ceny plynu vydávané Energetickým regulačním úřadem, pro stanovení výhodnosti, či nevýhodnosti cen plynu pro domácnosti.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.