logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bohemia Energy nabídne novým zákazníkům až o 25 % nižší ceny silové elektřiny

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v České republice, hodlá i přes očekávání, že ceny elektřiny a plynu na velkoobchodním trhu budou v roce 2016 stagnovat, vyjít vstříc všem zákazníkům, kteří hledají výhodnější podmínky a jsou rozhodnuti změnit dodavatele energií.

Reklama

Ve svém akvizičním ceníku produktové řady Jubileum pro rok 2016 nabízí oproti dominantním dodavatelům (ČEZ, PRE a E.ON) v jednotlivých regionech ceny silové elektřiny nižší až o 25 %.

I když očekáváme, že ceny energií budou na velkoobchodním trhu v příštím roce spíše stagnovat, i nadále garantujeme všem zákazníkům cenovou výhodnost. Stávajícím zákazníkům nabídneme s produktovou řadou Garance v příštím roce silovou elektřinu v průměru až o 10 procent výhodněji oproti dominantním dodavatelům,“ říká jednatel Bohemia Energy Jiří Písařík.

Akviziční ceník Bohemia Energy pro rok 2016 je výhodný jak ve srovnání s dominantními dodavateli elektřiny, tak také s velkými alternativními dodavateli. Každý nový zákazník může u Bohemia Energy získat silovou elektřinu až o 25 procent výhodněji. „Jsme schopni nabídnout nejen jedny z nejlepších cen na trhu, ale také energetické poradenství přesně na míru každému zákazníkovi,“ říká Jiří Písařík.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.