logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak stavět dům v roce 2011?

Dům můžete postavit svépomocí sami, což s sebou nese mnoho starostí, nebo si ho můžete nechat postavit od renomované stavební firmy. Hledáte-li kvalitní stavební firmu, která vám postaví dům vašich snů a současně vám nabídne něco navíc, pak se obraťte na Ekonomické stavby.

Reklama

Pozvánka na IBF Brno

Pracovníci Ekonomických staveb se těší na setkání s našimi současnými i budoucími klienty. V příjemném prostředí všem zájemcům podají obsáhlé informace o výstavbě rodinných domů, nových technologiích a programech, které zpříjemní cestu klienta za novým domem. Největší zájem však jistě bude o nové informace k nové materiálové skladbě nízkoenergetických a pasivních domů. Naše široká nabídka se obohatila o nové domy, které splňují veškeré požadavky na moderní a pohodlné bydlení.

Jak stavět dům v roce 2011?

Ekonomické stavby postaví dům podle vašich představ, vašich finančních možností a ještě vám dokážeme pomoci se splácením úvěru. Také vám umožníme, budete-li si to přát, spolupodílet se na dokončovacích pracích vašeho domu. Každý zákazník má trochu jiné představy a požadavky. V Ekonomických stavbách se snažíme nejen splnit všechny tyto požadavky, ale ještě je vylepšit ve váš prospěch. Proto jsme vypracovali a používáme několik různých programů.

Naši klienti tak mohou využít například:

Program Genius

Je originální, geniální, protože dokáže snížit splátky klienta o více než 2000,- korun měsíčně po celou dobu splácení jeho úvěru. Našli jsme možnost využít a vyčerpat jednu ze státních dotací pro každého svého klienta i v tomto roce. Princip využití této státní dotace spočívá v tom, že klient naší firmy, zapojený v tomto programu, bude mít na střeše svou vlastní solární elektrárnu. Elektrický proud, který tato elektrárna vyrobí, bude odkoupen za státem garantovanou cenu. Část z těchto peněz pokryje pořízení solárního panelu a zbytek, přesně 2 130,- Kč, bude využit ke splácení úvěru klienta každý měsíc. Princip je sice jednoduchý, ale jeho zpracování stálo mnoho práce a úsilí našich projektantů firmy, proto ho také nedostanete u nikoho jiného.

Další program, který je rovněž určen pro naše klienty, se skrývá pod názvem:

Zlaté ručičky

Naším cílem je využít šikovnosti a umu českých lidí. Naši klienti mohou využívat výhodné ceny materiálů a slevy určené původně pro naši firmu Ekonomické stavby. Můžete sami pracovat na mnoha dokončovacích pracích, které nevyžadují složité instalace, či nepodléhají revizím. Sem patří, například, pokládka podlah, obložení koupelen, vymalování pokojů. Šikovný klient tak dokáže snížit pořizovací cenu vlastního domu v průměru o 18%.

Je dobré stavět dům a mít zázemí velké kvalitní stavební firmy. Pokud vás tato ukázka našich programů oslovila a chcete se o dalších možnostech, či nabídkách dovědět více, objednejte si zdarma náš tištěný katalog na adrese:

http://www.ekonomicke-stavby.cz

V něm se dozvíte mnoho jiných užitečných informací, které vám pomohou při realizaci vašeho domu.
Těšíme se na váš zájem, na návštěvu naší expozice i na budoucí spolupráci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.