logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TZB-info na výstavě Infotherma 2013 v Ostravě

TZB-info zajišťuje na Infothermě poradenství o cenách energií, poradenství k výběru dodavatele a k volbě úsporných opatření a optimálního vytápění. Těšíme se na shledání s Vámi.

Reklama

Kalkulátor cen energií TZB-info

Jubilejní XX. ročník naší největší specializované výstavy k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů – Infotherma 2013, se uskuteční ve dnech 14. – 17. ledna 2013 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

TZB-info, nfotherma 2012
TZB-info na Infothermě 2012

V loňském roce TZB-info nabídlo aktuální srovnání cen zemního plynu a elektřiny pro Moravskoslezký kraj a prezentace se setkala s velkým úspěchem. Mnoho dotazů směřovalo k tématu porovnání zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody. Potěšila nás důvěra, kterou se těší nezávislost informací na TZB-info. Proto i naše letošní prezentace se bude ubírat po dohodě s organizátory tímto směrem.

Z informací pořadatele: „Z výsledků nejrůznějších průzkumů a anket vyplývá, že návštěvníci přicházejí na výstavy se nejen podívat, ale především se poradit a získat objektivní informace. Proto poprvé v historii výstav jsme vyčlenili podstatnou část vstupnímu prostoru právě objektivnímu poradenství. Špičkoví odborníci z celé republiky se budou snažit objektivně odpovídat na dotazy návštěvníků. Celá problematika moderního a ekonomicky dostupného vytápění našich příbytků je zde rozdělena do pěti oblastí.“
„První část, na kterou je každoročně nejvíce dotazů, je věnována výběru a v současných podmínkách nejvhodnějšímu otopnému systému. S tím souvisí i ceny jednotlivých paliv a energií. V této vstupní části budou zveřejněny nejnovější ceny paliv a energie k 1. lednu 2013 podle jejich využitelnosti a jednotlivých dodavatelů. Tuto část poradenství budou garantovat odborníci z TZB-info.“

Ve srovnání s loňským rokem máme pro návštěvníky připravena data ve výrazně univerzálnější a komfortnější podobě, kterou nabízí Kalkulátor cen energií TZB-info a nový výpočet pro porovnání různých zdrojů se zahrnutím i ostatní spotřeby.

NOVINKA: Kalkulátor cen energií TZB-info.

Kalkulátor cen energií TZB-info je nezávislý SW nejen pro porovnání cen dodavatelů elektřiny a plynu. Byl vytvořen jako druhý krok k 12 letému úsilí TZB-info o zvýšení informovanosti o efektivním vytápění, stavění a energetických úsporách. Umožňuje porovnat ceny dodavatelů – tato základní funkce je určena zejména pro konečné spotřebitele. Těm navíc nabízíme možnost využít poradnu.
Pro odborníky a zájemce o podrobnosti problematiky Kalkulátor cen energií TZB-info nabízí navíc analýzy a v tomto směru budeme Kalkulátor dále rozšiřovat. Aktualizaci cen v kalkulátoru provádíme denně, porovnáváme ceníky včetně všeobecných obchodních podmínek. Na Kalkulátor jako nezávislý zdroj informací odkazovaly již i články v Lidových novinách, MF DNES a na ČT24, kdy se před koncem roku redakce zabývaly vývojem cen.

NOVINKA: Nový výpočet Porovnání nákladů na vytápění podle druhu paliva

Výpočetní pomůcka Porovnání nákladů na vytápění byla jednou z nejnavštěvovanější ch aplikací a zároveň často citovanou informací TZB-info. Za více než 12 let od jejího vzniku se obory stavebnictví i vytápění významně změnily. Nízkoenergetické domy, inteligentní regulace, nové zdroje a zařízení s vyšší účinností, navazující moderní stavební technologie a materiály. To vše bylo impulsem ke zpracování zcela nového výpočtu, který více vyhovuje aktuální situaci. V úterý 15. ledna (14.15 - 15.00 hod.) bude výpočet představen v rámci odborných seminářů doprovodného programu Infothermy na přednášce "Aktuální porovnání cen energií pro vytápění rodinných domů".

Kde nás najdete?


Za redakci TZB-info se na Vás těší:

  • Ing. Milan Bechyně, specialista pro Energetiku a Vytápění
  • Ing. Jan Schindler, analytik cen Kalkulátoru cen energií TZB-info,
  • Ing. Bronislav Bechník, Ph.D., vedoucí redaktor oboru Obnovitelná energie
  • Denisa Markovičová, manažerka péče o zákazníky
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.