logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový porovnávač cen elektřiny a plynu na TZB-info bude představen na For Therm Praha

V rámci naší účasti na veletrhu For Therm 2012 v Praze pořádáme tiskovou konferenci k situaci kolem novely zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií se zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Státní energetické inspekce a zahájíme provoz nového nezávislého Kalkulátoru cen elektřiny a plynu TZB-info..

Reklama

TZB-info se i letos chystá na veletrh For Therm v Praze

Na prestižní zářijový pražský veletrh For Therm se chystá celá redakce. Opět totiž plánujeme on-line zpravodajství přímo z veletrhu, doprovodný program, velkou expozici a novinky. Veletrh For Therm se koná zároveň s veletrhem For Arch 18. - 22. 9. 2012 v Pražském veletržním areálu v Letňanech.

Dvě části stánku TZB-info na For Therm 2011 spojovala brána jako symbol přístupu k informacím. I v letošním roce zůstaneme u této koncepce. TZB-info nabízí čtenářům informace denně 24 hodin zdarma již 11. rok.

TZB-info brána k informacím: Náš stánek bude bránou mezi halou 4 a halou 7, číslo naší expozice je 4C15.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
Pokud máte zájem o elektronickou vstupenku, rádi Vám ji zašleme, napište nám.

V rámci naší účasti na veletrhu pořádáme 2 významné doprovodné akce:
  • tiskovou konferenci k situaci kolem novely zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií se zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Státní energetické inspekce a dalšími odborníky
  • zahájení provozu nového nezávislého Kalkulátoru cen energií TZB-info


Tisková konference k novele zákona o hospodaření energií

Témata: Nová legislativa k energetickému hodnocení budov, která bude platit od ledna 2013. Proč prezident novelu nepodepsal? Co na to EU? Jaký bude další vývoj? Jak je to s další navazující legislativou?

Komentovat novou legislativu a odpovídat na dotazy budou přímo zástupci MPO ČR, MŽP ČR, Státní energetické inspekce, Asociace energetických auditorů a další významní odborníci.

Tisková konference se koná jako součást doprovodného programu veletrhu For Arch a je zároveň pozvánkou na výjimečnou odbornou konferenci Energetická náročnost budov 2013, kterou TZB-info k tomuto tématu pořádá pro odbornou veřejnost 8. 11. 2012 v Praze.

Tisková konference na veletrhu je určena pro novináře, pro odborníky, zástupce firem i všechny ostatní zájemce, vstup je zdarma.

Tisková konference se koná 19. 9. 2012 10.30 – 11.30 hod.
Místo konání: PVA EXPO PRAHA, vstupní hala I, konferenční sál 2

NOVINKA TZB-info: nový nezávislý Kalkulátor cen energií TZB-info

V současné době jsou na TZB-info ceny elektřiny a plynu součástí Cen paliv a energií, ale jsou to informace jen v omezeném rozsahu - 3 největší distributoři elektřiny a 6 distributorů plynu jsou jen malým výsekem z aktuální nabídky na trhu. Např. koncem r. 2011 vlastnilo licenci pro obchod s plynem cca 150 subjektů.

Začátkem roku 2012 jsme pro návštěvníky veletrhu Infotherma zpracovali porovnání cen energií v severomoravském regionu, které vyústilo v poptávku po aktualizaci a rozšíření a následně ve zpracování samostatného SW – porovnávače cen, který umožní porovnat nabídku v reálném čase, v požadovaném místě připojení a s přihlédnutím ke spotřebě.

Do 5. 9. 2012 můžete posílat své tipy na název našeho nového porovnávače!

Slavnostního zahájení provozu se zúčastní i autor a programátor SW. Vstup na slavnostní zahájení provozu je zdarma.

Náš nový porovnávač cen elektřiny a plynu jsme přihlásili do soutěže GRAND PRIX o nejinovativnější výrobek veletrhu.

Kalkulátor bude spuštěn od 18. 9. 2012,
slavnostní zahájení provozu se uskuteční 19. 9. 2012 po tiskové konferenci, přibližně v 11.30 hod.
Místo konání: v konferenčním sále 2 ve vstupní hale I PVA Expo

Kalkulátor cen energií TZB-info srovnávač srovnání porovnávač porovnání eletkřina plyn
Kalkulátor cen energií TZB-info
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.