logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průkopnické novinky Grundfos pro rok 2012

Inteligentní technologie a komunikace

MAGNA3 změní způsob vnímání čerpadel, a to díky špičkové účinnosti, inteligentní technologii a známé spolehlivosti značky Grundfos. Mobilní rozhraní Grundfos GO je nejkomplexnější mobilní platformou pro řízení čerpadla. Spojte řízení čerpadla, průběžný monitoring a více v jedné intuitivní mobilní aplikaci.

Reklama

MAGNA3 - chtějte více

Překonejte standardy
Letos v létě Grundfos hrdě představí kompletní řadu oběhových čerpadel MAGNA3, která změní způsob vnímání čerpadel, a to díky špičkové účinnosti, inteligentní technologii a známé spolehlivosti značky Grundfos. Od této chvíle můžete chtít více. Navíc jsme schopni díky našemu širokému sortimentu splnit přesně systémové požadavky, a zajistit tak efektivnější systém.

Vytápění, chlazení, vše
MAGNA3 je čerpadlo pro vytápění, chlazení a tepelná čerpadla země-voda, To znamená, že společnost Grundfos je schopna díky naší široké řadě splnit přesně systémové požadavky a poskytnout zákazníkům ještě účinnější systém. a aplikace teplé užitkové vody – opravdu čerpadlo pro všechno. Jde o energeticky nejúčinnější oběhové čerpadlo na trhu, ale zároveň také prostředek odhadu spotřeby tepelné energie. MAGNA3 je k dispozici ve více než 150 různých jednoduchých a zdvojených variantách pro veškeré aplikace vytápění, chlazení a klimatizace (HVAC).

Výhody
  • Nejlepší účinnost na trhu – minimalizace energetických nákladů a zajištění úspor energie až 75% ve srovnání s obvyklým instalovaným oběhovým čerpadlem.
  • Vestavěné zařízení pro odhad spotřeby energie
  • FLOWlimit – nová regulační funkce FLOWlimit umožňuje nastavit maximální limit průtoku v jakémkoli řídicím režimu.
  • Vysoká inteligence – kompletní kontrola nad systémem je zajištěna.
  • Plná integrace systémů – vestavěné moduly CIM pro integraci BMS
  • Ověřená spolehlivost – čerpadlo, které kombinuje 40 let zkušeností a 1 milionů zkušebních hodin.
  • Splňuje přísnější požadavky na hodnoty EEI ještě předtím, než vstoupí v platnost.
Novinky Grundfos 2012: GRUNFOS GO a MAGNA3
Novinky Grundfos 2012: GRUNFOS GO a MAGNA3

GRUNFOS GO - plná kontrola v pohybu

Buďte mobilní
Mobilní rozhraní Grundfos GO je nejkomplexnější mobilní platformou pro řízení čerpadla, které je k dispozici. Spojte řízení čerpadla, průběžný monitoring a více v jedné intuitivní mobilní aplikaci. Pojďme!

Monitoring
Díky Grundfos GO můžete sledovat jedno nebo více čerpadel, měnit nastavení, shromažďovat údaje a vytvářet zprávy. Uživatelsky přívětivé rozhraní vám poskytne veškeré informace a pomoc, které potřebujete, jakož i průběžný monitoring údajů a přehledné tipy a rady.

Plná integrace šetří čas
Potřebujete najít dokumentaci? Grundfos GO to umí také, přičemž zajišťuje plnou integraci s online dimenzováním a záměnými nástroji Grundfos – 24 hodin denně. Elektronický reporting s vestavěným PDF generátorem a deskriptivními záznamy alarmů také pomáhá profesionálům na čerpadla šetřit čas při instalaci, konfiguraci, sběru údajů a řešení problémů.

Okamžitá kompatibilita
Grundfos GO je zpětně kompatibilní s širokou škálou čerpadel a produktů Grundfos, včetně čerpadel MAGNA, UPE a UPS.

Klonování
Grundfos GO může také kopírovat nastavení z jednoho čerpadla a automaticky je přenášet do jiných čerpadel.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.