logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Veletrh ELECTRON 2011 - nová energie elektrotechniky v Praze

Odborná veřejnost se na veletrhu ELECTRON bude moci od 12. do 15.4.2011 v PVA Letňany seznámit s novinkami z oblasti elektroinstalační techniky, elektronických prvků a systémů, telekomunikační a radiokomunikační techniky, signalizační, automatizační, regulační, zabezpečovací a informační techniky a mnoha dalších.

V plném proudu jsou přípravy prvního ročníku veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky - ELECTRON, který proběhne 12. - 15.4.2011 v PVA Letňany. Veletrh bude podpořen odborným doprovodným programem na aktuální témata. Pořadatelé připravili pro zájemce výhodné podmínky a účast na veletrhu je tak dostupnější i firmám, pro které výstavnictví v minulosti nebylo obvyklou formou prezentace. Zájemci se mohou na veletrh přihlásit do 31.1.2011, kdy je termín poslední uzávěrky.

V současné době je organizátor veletrhů, společnost ABF, a.s., jediným provozovatelem PVA v Letňanech. V areálu je připraveno 22 000 m2 krytých výstavních a konferenčních ploch a již proběhla řada úprav interiéru i exteriéru. Jedná se především o úpravu přednáškových sálů ve Vstupní hale I, kompletní renovaci obchodního oddělení, informací nebo venkovní zámková dlažba. Plánované jsou rekonstrukce sociálních zařízení a gastronomického zázemí. Na jarní sezonu chce organizátor nahradit odstraněné haly novými pevnými halami s lepšími technickými parametry, které nabídnou klientům co možná nejvyšší standard.

Aktuální stav příprav

Poslední uzávěrka pro zájemce o účast na veletrhu je 31.1.2011. Zájemci mají tak ještě možnost přihlásit se a to stále za velmi výhodných cenových podmínek 2 700 - 3 000,- Kč/m2. I nadále je pro vystavující firmy připravena řada výhod jako libovolný počet VOUCHERů pro obchodní partnery zdarma, neúčtování příplatku za umístění na hlavním koridoru (při ploše 50m2 a více) nebo za patrovou expozici.

Zastoupení některých firem v jednotlivých oborech

Elektroenergetika a silnoproudá elektrotechnika, vodiče a kabely:

AEG Power Solutions, allkabel, Ariane, ASE, Axima, Balseal Engineering, Betonbau, ČEZ, DCK Holoubkov Bohemia, DNA Energie, EEIKA Brno, ELPLAST-KPZ Rokycany, Elpro-Energo, ESB Elektrické stroje, ETD Transformátory, Finder CZ, Fronius ČR, GHV Trading, Hennlich Industrietechnik, Hensel, International BEZ Group, IBG Praha, Lapp Kabel, Pražská energetika, PRO 8, Rostislav Smieja-SPAR, Road Energy, Rower Ups, Saft Ferak, Silektro, SMA Czech Republic, Soleg atd.

"Stěžejní expozici jsme se rozhodli realizovat na pražském veletrhu ELECTRON 2011, protože věříme lokalitě, která je s tímto veletrhem již tradičně spjata a návštěvníci ji dobře znají. Očekáváme, že tato tradice bude pokračovat a mezi vystavovateli a návštěvníky se bude tento veletrh těšit stejnému zájmu jako v předchozích letech," uvádí ke své účasti Ing. Jiří Jílek, MBA, jednatel a generální ředitel společnosti ČEZ Logistika, s.r.o.

Elektroinstalační technika:

ABB, DEHN+SOHNE GmbH, Eaton elektrotechnika, Elektro-Import Jablonec, Eleman, Erocomm, Enika, Famatel, Hager Electro, Kopos Kolín, Niedax-Kleinhuis, Rittal Czech, Roxtec CZ, Saltek, Schmachtl CZ atd.

Elektronické prvky a systémy:

Diametral, Distrelec Gesellschaft, Ermeg, GM Electronic, Infrasensor, KBH Energy, Meder electronic CZ, Micro - Epsilon Czech Republic, Semic Trade, Starmans electronics, Stäubli Systems, SVK Elektronik, Telemeter Electronic, Tronic, Vums - Powerprag atd.

Manažerka propagace společnosti ENIKA CZ, Lenka Plačková k účasti na veletrhu uvádí: "Možnost prezentovat naši společnost v prostorách Pražského veletržního areálu Letňany využíváme již řadu let. Proto setkání s našimi stálými zákazníky i oslovení zákazníků nových, v kvalitním zázemí areálu PVA Letňany, nesmí chybět jako vhodný prostředek propagace našeho sortimentu. Jsme rádi, že můžeme být na počátku nové tradice, kterou svým 1. ročníkem veletrhu Electron pořádající firma ABF zakládá.Těšíme se na Vaši návštěvu našeho stánku. Již nyní připravujeme novinky a zajímavosti z našeho širokého sortimentu. Na viděnou v dubnu."

Automatizační, regulační a měřicí technika:

AutoCont Control Systems, Amit, Blue Panther, ConTek, Dinel, Elsaco - Ing. Jindřich Franc, Empos, JSP, Orbit Merret, Trafag, Mikroklima, Microsys, MM Group, Moravské přístroje, Landis+Gyr, Pickering Interfaces, Scada Servis, SEA, Setron, SofCon, Teco, Tecon, Top Instruments, Zam - Servis atd.

Prezentovat se budou i významné společnosti z oborů osvětlovací, signalizační a zabezpečovací techniky, telekomunikační a výpočetní techniky a řady dalších.

Odborná podpora veletrhu

Záštitu nad veletrhem převzaly významné instituce jako České vysoké učení technické v Praze, Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha, Ministerstvo průmyslu a obchodu či Předsedkyně Poslanecké sněmovny - Miroslava Němcová. Odbornými garanty veletrhu se stali Vysoké učení technické v Brně, Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, Elektrotechnický svaz český, Česká fotovoltaická asociace a Česká asociace telekomunikací.

Mediální podpora veletrhu

Návštěvnost veletrhu je podpořena silnou mediální kampaní zaměřenou na odborníky, která začala již v červnu 2010 v odborných titulech a na internetových serverech. Z časopisů jsou to např. Energie a peníze, Praktická elektronika, Elektrotechnika v praxi, Technický týdeník, T+T Technika a trh, Automa, Elektro, Světlo, Energetika, JMO, Energy, Pro energy, Energie kolem nás, Sdělovací technika, TZB info a další. Tato kampaň bude před veletrhem rozšířena i na širokou veřejnost prostřednictvím billboardů, rádií, deníků, magazínů apod.

Doprovodný program veletrhu

Pečlivě je samozřejmě připravován i doprovodný program, ve kterém si vystavující společnosti, odborná i široká veřejnost vybere z bohaté nabídky seminářů, přednášek a veletržních soutěží. Zájemci si budou moci vybrat z aktuálních témat z oblasti energetiky, legislativy v elektrotechnice, úspory energie, alternativních zdrojů energie nebo podpory podnikání. Veškerý doprovodný program je připravován ve spolupráci s odborníky na danou tématiku.

Jednou z připravovaných soutěží je GRAND PRIX ELECTRON 2011. Do této soutěže může jakýkoliv vystavovatel přihlásit svůj výrobek, který bude následně hodnotit odborná porota. Vyhlášení vítězů proběhne na Galavečeru vystavovatelů pořádaném při příležitosti konání veletrhu. Další soutěží pro vystavovatele je TOP EXPO ELECTRON 2011 - soutěž o nejzdařilejší expozici veletrhu. Hodnotit se bude estetické a originální ztvárnění, přístup obchodníků i hostesek k zákazníkovi.

Doprovodný program bude probíhat jak v přednáškových sálech, tak i ve výstavních prostorech. Finální podoba doprovodného programu bude včas zveřejněna na webových stránkách www.electroncz.cz.

Kontakt: ABF, a.s., tel.: 225 291 136, electron@abf.cz. Aktuální informace naleznete na www.electroncz.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.