logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanitární kontejnery

Sanitární kontejnery jsou určeny pro sezónní ubytovací zařízení, kempy a výletní cíle. Podle průzkumu jsou čisté WC a funkční sprchy nutné pro spokojenost návštěvníků. Sanitární kontejnery řeší situaci téměř okamžitě.

Reklama

Sanitární kontejnery jsou samonosné, ocelové konstrukce.

Například Pegas Container má základní modul o rozměru 6 x 2,5 m x 2,8 m. Zde je možné umístit část pro pány i dámy, samostatné WC a dále kombinace WC a sprchy. Přímo pod kontejnerem je umístěn fekální tank. Instalace takového modulárního systému nezabere víc než den.

Sanitární kontejnery splňují hygienické normy, intimitu a potřebné pohodlí. Samostatně nebo v systému několika modulů splňují i náročné požadavky vysokokapacitních ubytovacích zařízení.

"Dle našeho průzkumu totiž majitelé kempů tvrdí, že když řeší poptávku klientů, na čelním místě je vždy dotaz na vybavení toalet a sprch. V tomto ohledu se informace o dobře vybaveném kempu šíří velice rychle a efekt sněhové koule je nastartován", vysvětluje Patrik Minařík ze společnosti Pegas Container, s.r.o. výhody zařízení a dodává: "Jsme přesvědčeni, že dobré sanitární vybavení je velmi rychle návratná investice".

Jeho slova potvrzuje fakt, že možnost převést po ukončení sezóny sanitární kontejner na jiné místo, například ke sjezdovce, z něj činí celoroční řešení problému sociálních zařízení. A nemusí se jednat pouze o kempy. Sanitární kontejnery, s toaletami i sprchami nachází své místo u cyklostezek, golfových hřišť, in-line tratích a v jiných podobných areálech.

Konkrétní reference - testovací centrum bruslí a restaurace v Praze Tróji:

"Sociální zařízení v kontejnerovém modulu bylo jediné rychlé, pohodlné a nenákladné řešení, které jsme našli", říká provozovatel testovacího centra bruslí a restaurace v Praze Tróji, Martin Rubáček a dodává: "Nechtěl jsem připustit, že kolem nás lidi jezdí na kole, in-line, či jen tak chodí a nemají možnost si umýt ruce a dojít na toaletu". Na toaletách nevybírá žádný poplatek. Dle jeho vyjádření jsou hojně využívány, protože fekální vak vyváží dost často. "V areálu jsem velmi často a umím posoudit, že k nám chodí jednoznačně víc lidí, než dříve. Pochvalu za sociální kontejner od nich slyším velmi často a jsem rád, že jsme přispěli nejen ke spokojenosti sportovců a návštěvníků", uzavřel Martin Rubáček.

"Sociální zařízení postavené formou sanitárních kontejnerů je vždy o třetinu ale i o polovinu levnější, než klasická zděná stavba," dodává Patrik Minařík ze společnosti Pegas Container, která vyrábí a dodává obytné moduly v různých užitkových modifikacích. Hlavní předností modulových řešení je kromě rychlosti a ceny i možnost převezení kontejneru na jiné zájmové místo či jeho odprodání po skončení sezóny.

     

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.