logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jedinečná akce „veletrh 3K“

Proč přijet do Brna na „3K“ - specifickou, úzce odborně zaměřenou akci, jsme se ptali pořadatele Ing. Richarda Dorazila, jednatele firmy Banador s.r.o. 20 praktických školení v jednom dni a řada unikátních přednášek v doprovodném programu a maximální pohodlí účastníků určitě přesvědčí.

Reklama

TZB-info: V čem je tento veletrh vlastně tak specifický?

Ing. Dorazil: Na začátek bych rád řekl, že název veletrh je pro podobný typ akce trošku nevhodný. Nenašli jsme bohužel lepší výraz, který by byl vhodný. Je to totiž sice výstava, ale ani ne tak produktů, jako spíš způsobů práce s těmito produkty či ukázka jejich použití v praxi. Pokud bychom opustili češtinu, možná workshop.

TZB-info: Mám tomu rozumět tak, že na veletrhu se budou stavět krby a komíny?

Ing. Dorazil: Ano, přesně tak to je. Vystavovatelé jsou firmy z celé Evropy, které nám přijedou ukázat, jak se s jejich produkty pracuje. Navíc bude návštěvník veletrhu vtáhnut do děje celé akce, protože celá hala bude ozvučená a moderátor bude formou dialogu s vystavovatelem procházet veškeré exponáty.

TZB-info: Tohle je opravdu akce velice nestandardní. Co ale ostatní návštěvníci, které praktická ukázka až tolik nezajímá? Myslím například projektanty či architekty, kteří by se rádi dozvěděli spíš problematiku na obecnější rovině.

Ing. Dorazil: I na tyto návštěvníky jsme pochopitelně mysleli. Během celého dne bude celá řada teoretických seminářů. Všechny školí odborníci zvučných jmen a budou naprosto jistě velice zajímavé a přínosné. Řešit se budou aktuální problematiky jako například "vytápění nízkoenergetických domů pomocí krbu" a další ožehavá témata.

TZB-info: Co byste ještě rád řekl někomu, kdo se rozmýšlí, jestli přijet?

Ing. Dorazil: Myslím, že každý, kdo alespoň okrajově zasahuje do tohoto oboru, musí zvážit svoji účast. Kde jinde se podívá na 20 praktických školení a ukázek v jednom dni? Kde jinde uvidí semináře od špiček z oboru z Čech i ze zahraničí? Kde jinde člověk dostane VIP vjezd do areálu přímo vedle haly?

 

Na závěr bych ještě uvedl jednu zajímavost. Veletrh je jen pro odborníky! Koncové zákazníky u nás nečekejte. I díky tomu můžeme tuto akci udržet na velice profesionální úrovni.

Děkuji jménem čtenářů TZB-info za 100 % zajímavou pozvánku.

Za redakci TZB-info Ing. Dagmar Kopačková

Více informací a podrobný program: www.veletrh3k.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.