logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Pozvání na veletrh MODERNÍ VYTÁPĚNÍ 2010

Moderní zdroje vytápění a úspory energií

Již pátým rokem můžete navštívit veletrh Moderní vytápění, který je zaměřen na moderní zdroje vytápění a úspory energií. V termínu od 25. do 28. 2. 2010 v Praze Letňanech se budou souběžně s tímto veletrhem také konat Dřevostavby, Nový byt a dům, Floor Expo, Aquset, Moderní nábytek, Zahradní nábytek a Dřevotechnika.

Veletrh Moderní vytápění má udělenou záštitu Ministerstvem průmyslu a obchodu a také Ministerstvem životního prostředí, který zároveň se Státním fondem životního prostředí bude na veletrhu prezentovat dotační program "Zelená úsporám". Návštěvníci, se tak mohou informovat o získání dotací a jejich následné financování.

Mezi již stálé vystavovatelé jako je např. Regulus, spol. s r.o., Stiebel Eltron, spol. s r.o., Tepelná čerpadla IVT s.r.o., Climatec Group a.s., Thermona, spol. s r.o., aj. přibyly nově se prezentující firmy jako např. Latop, spol. s r.o., která představí ucelený systém ekologického vytápění - kotel na pelety + solární panely + akumulační nádoba + regulace. Firma Atmos - Jaroslav Cankař a syn představí kotle na dřevo, kotle na uhlí a dřevo, kotle na pelety a kombinované kotle na zplynování dřeva v kombinaci s hořákem na pelety, zemní plyna a ETO. Nově také Karma a.s., která bude prezentovat kompletní, variabilní a úsporný systém pro vytápění a ohřev vody. Nelumbo s.r.o. bude na svém stánku prezentovat novinky v solárních systémech a solárních elektrárnách.

Tento veletrh je především zaměřen na využití alternativní energie, úsporu energie a ochranu životního prostředí. Jeho hlavním cílem je představit široké veřejnosti produkty, které využívají ekologické palivo, energii a další novinky v oboru vytápění. Věříme, že toto téma je přínosné z důvodu stále rostoucích cen elektřiny a plynu.

Již po čtvrté se budou konat odborné přednášky, které jsou zaměřené na aktuální témata, nebude chybět soutěž O nejpřínosnější exponát veletrhu, který je hodnocen nezávislou odbornou porotou. Věříme, že návštěvníci zde získají kompletní informace o všech typech vytápění.

Věříme, že návštěvníci zde získají kompletní informace o všech typech vytápění a návštěvou všech ostatních souběžných veletrhů si odnesou domů ucelené informace z ostatních zastoupených oborů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.