logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Mobilní vysokopodtlakové úklidové jednotky

Elektrické jednotky

Jednotky s elektrickým pohonem jsou ideální pro náročný úklid ve většině typů průmyslu, jako je zpracování potravin, farmaceutický průmysl, práškové lakovny a slévárny. Lze je použít také v kombinaci s odsáváním na nástrojích pro malé brusky a pro odsávání svařovacích dýmů. Manipulace se systémem je nenáročná díky ergonomickému vozíku s nastavitelnou rukojetí. Filtr má dlouhou životnost a je vysoce účinný.

   

Jednotky se vzduchovým pohonem

Ejektorové jednotky se vzduchovým pohonem se používají pro sběr a přepravu suchého nebo mokrého materiálu a kapalin v průmyslových odvětvích, která pracují ve velmi náročných podmínkách.

Výrobky s povolením ATEX

Ejektorové jednotky se vzduchovým pohonem jsou k dostání i pro použití v oblastech, kde existuje riziko výbuchu. Výrobky s povolením ATEX jsou vyrobené z vodivého a antistatického materiálu, aby splňovaly směrnici ATEX 94/9/ES, a lze je použít v oblastech s rizikem výbuchu v zónách 2 a 3.


NEDERMAN CR, s.r.o.
logo NEDERMAN CR, s.r.o.

Technologie a systémy Nederman pro průmyslové odsávání a filtraci. Řešíme odsávání a filtrace od svařování nebo broušení, filtrace olejové mlhy, filtrace suchých a výbušných prachů Ex, odsávání výfukových plynů, kompletní dodávky centrálních úklidů. Návrh ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.