logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vstup na fotovoltaickou výstavu zdarma

Reklama

Portál TZB-info je hlavním mediálním partnerem České fotovoltaické konference a výstavy, jejíž 4. ročník se uskuteční ve dnech 19. a 20. listopadu 2009 na výstavišti BVV v Brně. V oboru výroby elektřiny ze slunečního záření se jedná v České republice o akci s nejdelší tradicí. Jako obvykle je očekávána významná účast zahraničních hostů.

V letošním roce je program zaměřen přednostně na aktuální informace z oblasti legislativy, zejména s ohledem na očekávanou novelu zákona č. 180/2005 o podpoře OZE. Situace na trhu v ČR bude porovnána se situací v okolních státech EU. Kromě otázek financování fotovoltaických projektů, problematiky připojení do sítě, stavební legislativy a dalších budou diskutovány i otázky perspektiv rozvoje fotovoltaiky a obnovitelných zdrojů obecně.

Na rozdíl od předchozích ročníků je vstup na výstavní část zdarma i pro zájemce, kteří se nezúčastní konference. Na výstavě se kromě dodavatelů jednotlivých komponent - panelů, střídačů, nosných konstrukcí a podobně - budou prezentovat i přední dodavatelé fotovoltaických elektráren na klíč, kteří nabízejí komplexní služby od projektu přes výstavbu až po pomoc s vyřízením administrativních záležitostí.

V rámci konference proběhne zakládající valná hromada České asociace fotovoltaického průmyslu s příjmem přihlášek zúčastněných firem. Členství v asociaci je možné i pro jednotlivce

Na konferenci je ještě možno se přihlásit do 10. 11. 2009. Přihlášky firem k prezentaci na výstavní části již byly uzavřeny.

Podrobnosti k programu konference a přihlašování na http://www.czrea.org/cs/konference-a-vystavy/akce-s-nasi-ucasti/4-cfvk

V angličtině na http://www.czrea.org/en/workshops/4-cfvk-en

Czech RE Agency, o. p. s. propaguje úspory, obnovitelné zdroje energie a trvalou udržitelnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.