logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

AC Heating: V letošní topné sezoně zatopí již 250. zákazník s novým systémem tepelného čerpadla vzduch-voda s plynulou modulací výkonu!

Tepelná čerpadla vzduch-voda nové generace se vyznačují nejen tím, že mají vysoce nadstandardní parametry, ale také tím, že nepotřebují zásobníky na potlačení taktování (nežádoucí efekt u konvenčních, tzv. fixspeedových systémů). Díky tomuto faktu je jejich aplikace do jakéhokoli topného systému velmi snadná, a tím i časově nenáročná. Většinu tepelných čerpadel jsme totiž schopni namontovat během jediného dne.

Uspokojíme téměř každého zákazníka.

Systémy Convert AW xx jsou navrženy tak, že prakticky každá zakázka se tvoří tzv. na míru. S našimi aplikačními inženýry zákazník prokonzultuje svá přání a možnosti a my mu pak systém složíme z takových komponentů, aby uspokojoval přesně jeho potřeby. Oproti konkurenci vyhovíme především tam, kde jsou omezeny vnitřní prostorové možnosti. Samotná vnitřní jednotka tepelného čerpadla zabírá pouze 60 x 60 cm! Nezanedbatelnou výhodou, kterou tento systém poskytuje je také to, že vzdálenost mezi umístěním vnitřní a venkovní jednotky tepelného čerpadla může být bez problémů 50 metrů a výškový rozdíl až 30 metrů. Toto je možné jen díky špičkově propracovanému softwaru řízení expanzního ventilu a celého chladivového okruhu. Jednoduše řečeno pro zákazníka z toho tedy plyne skutečnost, že může venkovní jednotku umístit kamkoli bez ztráty výkonu tak, aby emise hluku neomezovaly jeho samotného, ani sousedy.

Dobrá zpráva pro další potencionální zákazníky.

Jelikož v letošním roce je o tyto systémy ještě větší zájem, než v roce uplynulém, rozšířili jsme od měsíce října další montážní kapacity. Je tedy možné během jednoho měsíce namontovat až 60 tepelných čerpadel této konstrukce. Kdo bude tedy chtít zatopit ještě tuto topnou sezonu, nechť se obrátí na naše obchodní oddělení, kde bude konkrétní požadavek detailně probrán a velmi rychle postoupen k realizaci.

 

Díky tomu, že jsou naše systémy vysoce efektivní, neměli jsme problém ani se zařazením tohoto výrobku do seznamu SVT v programu "Zelená úsporám". Je tedy možné na tepelná čerpadla AC Heating zažádat o dotaci v rámci tohoto programu. Specialisté týmu AC Heating jsou schopni pomoci s vyřízením žádosti tak, aby byla dotace úspěšně vyřízena.

V případě jakéhokoli dalšího zájmu se prosím obraťte na naši firmu přímo nebo pomocí webových stránek, kde je Vám k dispozici poptávkový formulář. Pracovníci našeho týmu se Vám budou ihned věnovat a poskytnou Vám maximum zcela objektivních informací, na základě kterých se budete moci rychle rozhodnout.

Neváhejte a zašlete nám poptávku co nejdříve, poněvadž zima již klepe na dveře a rozhodnutí by tak mělo padnout co nejdříve!

Díky zvýšenému zájmu jsme schopni v některých případech poskytnout i zajímavější ceny na některý z vybraných systémů nebo příslušenství!

Celý kolektiv AC Heating děkuje především svým stávajícím zákazníkům a dělá vše pro to, aby poskytované služby byly i nadále na té nejvyšší úrovni.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Michal Fiala
info@ac-heating.cz
www.ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.